Džokovičs pēc gandrīz divu gadu pārtraukuma aizvadījis pirmo spēli Austrālijā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: AP/Scanpix

Serbu tenisists Novaks Džokovičs pirmdien, aizvadot pirmo maču Austrālijā pēc gandrīz divu gadu pārtraukuma un izraidīšanas no valsts pērn, tika silti sagaidīts un izcīnīja panākumu.

Pasaules piektā rakete Džokovič, startējot Adelaidas "ATP 250" sērijas turnīra dubultspēlēs, kopā ar kanādieti Vaseku Pospisilu ar 4-6, 6-3, 10:5 uzvarēja Tomislavu Brkiču no Bosnijas un Hercegovinas un ekvadorieti Gonsalo Eskobaru.

Tribīnēm esot pilnām, visa mača garumā serbu atbalstīja līdzjutēji un pēc spēles Džokovičs uzkavējās, lai sniegtu autogrāfus.

Pirms pagājušā gada Austrālijas atklātā čempionāta Džokovičs tika deportēts, jo nebija vakcinējies pret Covid-19 vīrusu, un sākotnēji viņam tika noteikts trīs gadu liegums iebraukšanai valstī. Pagājušā gada izskaņā Austrālijā tika ne tikai atcelti ar Covid-19 saistītie ierobežojumi, bet arī Džokoviča liegums iebraukt valstī.

Adelaidas turnīra tupinājumā Džokovičs, kurš vienspēlēs izsēts ar pirmo numuru, pirmajā kārtā stāsies pretī francūzim Konstānam Lestjēnam (ATP 65.).

Paredzams, ka viņš arī startēs sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā Austrālijas atklātajā čempionātā, kas norisināsies no 16. līdz 29. janvārim, un lūkos izcīnīt savu desmito "Australian Open" titulu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu