Video ⟩ Porziņģis: Tagad esam atraduši savu ritmu

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Vašingtonas "Wizards" basketbolisti, starp kuriem bija arī Kristaps Porziņģis, mačā pret Milvoki "Bucks" laukumā devās ar domu, ka noteikti jāgūst panākums, sarunā ar žurnālistiem atklāja pats Porziņģis.

Svētdien "Wizards" viesos ar rezultātu 118:95 (34:17, 34:33, 20:20, 30:25) pārspēja "Bucks", izcīnot piekto uzvaru pēc kārtas.

"Laukumā devāmies ar domu, ka mums ir jāuzvar šī spēle," pēc mača teica Porziņģis. "Joprojām nespēlēja Bredlijs [Bīls], tāpēc nevaram vairāk zaudēt. Domāju, ka tagad esam atraduši savu ritmu. Nevaru sagaidīt, kad Bredlijs būs atpakaļ, jo tad varēsim spēlēt ar pilnu spēku."

Lai gan tagad Vašingtonas vienība ir uzvarējusi piecos mačos pēc kārtas, pirms tam tika piedzīvota desmit neveiksmju sērija. Porziņģis izcēla, ka arī tad "Wizards" basketbolisti laukumā spējuši parādīt atzīstamu sniegumu.

"Pat tad, kad zaudējām desmit spēlēs pēc kārtas, mēs tāpat cīnījāmies. Mēs nezaudējām par 20 vai 30 punktiem," skaidroja Porziņģis. "Mums vienkārši nedaudz pietrūka kaut kā, nebija ierindā dažu spēlētāju. Arī tagad daži no viņiem joprojām nevarēja spēlēt. "

Porziņģis svētdien laukumā pavadītajās 29 minūtēs un 23 sekundēs guva 22 punktus, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pārtvēra divas pretinieku piespēles, bloķēja divus metienus, pieļāva divas kļūdas, nopelnīja divas piezīmes un tika pie +/- rādītāja +13.

Vašingtonas vienība ar 17 uzvarām un 21 neveiksmi Austrumu konferencē atrodas desmitajā vietā, kamēr "Bucks" ar bilanci 23-13 ieņem trešo vietu.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad vēlreiz izbraukumā stāsies pretī Milvoki komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu