Girgensons: Tā tas notiek NHL, ja neesi gatavs uz 100%

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Bufalo "Sabres" pretiniecei Otavas "Senators" aizvadītajā mačā, kurā pārtrūka Bufalo vienības sešu uzvaru sērija, bija vairāk enerģijas nekā "Sabres" hokejistiem, pēc neveiksmes sarunā ar žurnālistiem teica "Sabres" vienīgo vārtu autors Zemgus Girgensons.

Jau ziņots, ka "Sabres" viesos ar rezultātu 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) atzina Otavas "Senators" pārākumu.

"Viņiem bija vairāk enerģijas nekā mums," norādīja Girgensons. "Mums arī bija savas iespējas, taču nesanāca tās izmantot."

Bufalo vienība aizvadīja otro spēli divās dienās un Latvijas hokejists neslēpa, ka tas varētu būt bijis viens no iemesliem neveiksmei.

"Varbūt bijām nedaudz saguruši. Tā tas notiek šajā līgā - ja neesi gatavs mačam uz simts procentiem, tad būs grūti," izcēla Latvijas uzbrucējs.

Girgensons guva vārtus otrā perioda septītajā minūtē, panākot izlīdzinājumu 1:1. Viņš pēc aizsargu Matīasa Sāmuelsona un Iļjas Ļubuškina piespēlēm pārspēja pretinieku vārtsargu ātrajā pretuzbrukumā. Viņam tie bija ceturtie vārti šosezon.

Latvijas hokejists šajā mačā kopā uz laukuma pavadīja 15 minūtes un piecas sekundes, no kurām 26 sekundes spēlēja arī mazākumā, un izcēlās statistikā ar vienu precīzu metienu, vienu spēka paņēmienu un noslēdza maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

"Sabres" ar 38 izcīnītiem punktiem 35 mačos Austrumu konferencē ierindojas 11.pozīcijā, bet "Senators" ar 37 punktiem tikpat aizvadītās spēlēs atrodas par vienu vietu zemāk.

Bufalo hokejisti nākamo maču aizvadīs otrdien, kad izbraukumā spēkosies ar Vašingtonas "Capitals".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu