Modričs noraidījis "Al Nassr" līguma piedāvājumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Modričs
Luka Modričs Foto: dpa/scanpix

Pieredzējušajam horvātu pussargam Lukam Modričam līgumu piedāvājis Saūda Arābijas klubs "Al Nassr", bet futbolists to noraidījis, vēsta Spānijas sporta laikraksts "Marca".

37 gadus vecais Modričs pārstāv Spānijas futbola grandu Madrides "Real", no kura nevēlas šķirties. Tiesa, viņš pēc līguma termiņa beigām (2023. gada 30. jūnijs) būtu atvērts sarunām ar "Al Nassr" un MLS klubu Maiami "Inter". 

Tiek ziņots, ka Modričs noraidījis līguma piedāvājumu, kuru galdā lika Saūda Arābijas vienība. Finansiāli tas bijis ļoti vilinošs. Viņš gan jūtas ļoti apmierināts Madridē un nevēlas pamest "Real". 

Modričs "Real" pārstāv kopš 2012. gada augusta. 2022./2023. gada sezonā viņš 19 spēlēs izcēlies ar pieciem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm. 

2022. gada izskaņā bijušais Modriča komandas biedrs "Real" rindās Krištianu Ronaldu parakstīja līgumu ar "Al Nassr" uz 2,5 gadiem. 

Izskanējušās ziņas, ka "Real" būtu gatava mainīt Modriču pret Anglijas izlases pussargu Džūdu Belingemu, kurš pārstāv Vācijas bundeslīgas komandu Dortmundes "Borussia".

"Real" kluba vadība uzskata, ka Belingems varētu kļūt par Modriča aizstājēju. 

Belingemam būtu vēlme pārcelties uz Madridi, taču viens no pārejas šķēršļiem varētu būt spēlētāja augstās finansiālās prasības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu