Video "Crvena zvezda" aizsargs Vildosa atzīts par Eirolīgas decembra labāko spēlētāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Vildosa
Luka Vildosa Foto: EPA/Scanpix

Serbijas basketbola kluba Belgradas "Crvena zvezda" argentīniešu aizsargs Luka Vildosa atzīts par ULEB Eirolīgas decembra mēneša labāko spēlētāju, informē turnīra rīkotāji.

Belgradas basketbolisti aizvadītajā mēnesī Eirolīgā uzvarēja četrās no sešām spēlēm un atgriezās cīņā par pirmo astoņnieku. Vildosa katrā no spēlēm savas komandas rindās bija produktīvākais vai otrs produktīvākais spēlētājs, izņemot pēdējo maču, kurā pēc nospēlētām četrarpus minūtēm guva augšstilba muskuļa traumu, kā dēļ tuvākajās nedēļās viņš laukumā neatgriezīsies.

27 gadus vecais argentīnietis vidēji mačā guva 15,8 punktus un iekrāja 17,7 efektivitātes koeficienta punktus, kas bija labākie rādītāji komandā. Vildosa decembrī realizēja 63,0% divpunktu metienu, 42,9% tālmetienu un 94,1% sodiņu, kā arī vidēji mačā atdeva 4,7 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 2,2 bumbas.

Eirolīgas mēneša labākā spēlētāja balvā turnīra rīkotāji ņem vērā ne tikai basketbolistu sniegumu statistikas ailēs, bet arī komandas sasniegto rezultātu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu