Ronaldu ne savas vainas dēļ nonācis "Al Nassr" skandāla epicentrā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš pārcēlies uz Saūda Arābijas Profesionālās līgas klubu "Al Nassr", neaizvadot nevienu maču, jau nonācis skandāla epicentrā.

Ārvalstu prese vēsta, ka "Al Nassr" sastāvam vēlas piesaistīt vēl kādu zvaigzni, bet to nebūs vienkārši īstenot. Kluba vadības interešu lokā esot nonākuši tādi spēlētāji kā Luka Modričs, Serhio Ramoss, N'Golo Kante un Mauro Ikardi. 

Saskaņā ar nolikumu, vietējās līgas komandas sastāvā nedrīkst būt vairāk par septiņiem ārvalstu spēlētājiem. "Al Nassr" rindās tādi tagad ir deviņi un ne visi ir gatavi piekāpties. 

"Al Nassr" Ronaldu prezentēja ar futbola formu, uz kura redzams viņa iecienītais 7. numurus. Kopš 2021. gada ar šo numuru "Al Nassr" spēlē Jalolidins Mašaripovs, par kuru Saūda Arābijas vienība Taškentas "Pahtakor" samaksāja vienu miljonu eiro. Viņš gan uz sevi liktās cerības nav attaisnojis. 

2022./2023. gada sezonā Mašaripovs nav spējis iekļūt komandas pieteikumā.

Izskanējusi informācija, ka uzbeku uzbrucējs nav vēlējies Portugāles futbola superzvaigznei atdot 7. numuru un "Al Nassr" esot gatava ar viņu lauzt līgumu vai arī aizmainīt. Tiesa, kluba prezidents Musli al Muamars šo informāciju noliedzis, vēsta "SSC Sports". 

"Jalolidina numura maiņa bija tikai viņa neveiksmīgās pārejas sekas. Sākumā viss bija sakārtots, bet beigās Mašaripovs pats lūdza palikt komandā. Bet viņa krekls ar numuru 7 bija rezervēts citam spēlētājam. Mašaripovam tagad ir jauns numurs. Viņš ar prieku pieņēma kreklu ar 77. numuru," ziņo "SSC Sport". 

"Al Nassr" kluba vadība visiem spēkiem cenšoties atbrīvoties no kluba viesspēlētājiem, bet viņiem visiem līgumsaistības ir spēkā līdz 2024. vai 2025. gada vasarai. Pašreizējos leģionārus Saūda Arābijas komanda vēlas aizstāt ar Eiropas futbola zvaigznēm. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu