Traģiski bojā gājis ASV autosporta zvaigzne Kens Bloks (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: www.fiaworldrallycross.com

Traģiskā negadījumā bojā gājis amerikāņu autosporta zvaigzne Kens Bloks, vēsta Lielbritānijas laikraksts "The Guardian".

Dzīvību viņš zaudēja 55 gadu vecumā. 

Tiek ziņots, ka Bloks bojā gājis sniega motocikla avārijā. Viņš miris notikuma vietā.

Viņa nāvi apstiprināja arī "Hoonigan Racing" komanda. 

"Ar visdziļākajām skumjām varam apstiprināt, ka Kens Bloks šodien gāja bojā sniega motocikla avārijā," teikts "Hoonigan Racing" paziņojumā, kas pirmdien publicēts sociālajā tīklā "Instagram".

Negadījums noticis Jūtas štatā. Vietējais šerifa birojs vēsta, ka Bloks braucis pa stāvu nogāzi, kad sniega motocikls apgāzies un uzkritis viņam virsū.

Savas autosportista karjeras laikā Bloks braucis rallijā, rallijkrosā, kā arī nodarbojies ar driftu un piedalījies cita veida autosporta sacensībās. 

"Kens bija sapņotājs, pionieris un ikona. Un pats galvenais - tēvs un vīrs. Viņš mums neticami pietrūks," vēsta "Hoonigan Racing". 

Lielu popularitāti viņš iemantoja arī "YouTube", kurā bieži vien sabiedrībai rādīja, kā veic neticamas darbības ar dažādiem automobiļiem.

Bloks bija arī sporta apģērbu uzņēmuma "DC Shoes" līdzdibinātājs un veidoja "Gymkhana"  video saturu. "YouTube" viņa video saturs sasniedzis miljoniem lielu auditoriju. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu