Video ⟩ UFC prezidents Vaits publiski atvainojas par vardarbību pret sievu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
UFC prezidents Dana Vaits
UFC prezidents Dana Vaits Foto: AFP/Scanpix

Pasaulē vadošās jauktās cīņu mākslas (MMA) organizācijas "Ultimate Fighting Championship" (UFC) prezidents Dana Vaits publiski atvainojies par vardarbību pret sievu Enu [Anne], vēsta ASV mediji.

Vaits ar sievu Jauno gadu sagaidīja Meksikā, kur ballītē naktsklubā VIP zonā viņu starpā izcēlās konflikts. Ena iecirta vīram pliķi, un UFC prezidents uzreiz kļuvis agresīvs iesita viņai pretī. Incidents tika iemūžināts aculiecinieku video.

"Gadu gaitā jūs esat dzirdējuši mani sakām - vīrietim nekad, nekad nav attaisnojuma aizskart sievieti," intervijā TMZ sacīja Vaits.

"Mēs ar sievu esam precējušies gandrīz 30 gadus. Mēs esam pazīstami kopš 12 gadu vecuma. Mēs esam kopā pārdzīvojuši problēmas. Mums ir trīs bērni," turpināja UFC prezidents.

"Šī ir viena no situācijām, kas ir briesmīga - man ir kauns. Patlaban mūs visvairāk satrauc mūsu bērni. Kopš izplatījās video, mēs to parādījām bērniem un tagad vairāk koncentrējamies ģimenei," pastāstīja Vaits.

"Man patiešām nav nekādu attaisnojumu notikušajam. Tas iepriekš nekad nebija noticis."

UFC prezidents Dana Vaits
UFC prezidents Dana Vaits Foto: AFP/SCANPIX

Vaita sieva atsevišķā intervijā TMZ apstiprināja, ka nekad iepriekš gandrīz 30 gadus ilgajā laulībā vardarbība nebija piedzīvota.

"Diemžēl, mēs abi bijām lietojuši pārāk daudz alkohola. Un abpusēji tika pazaudēta kontrole. Mēs notikušo izrunājām un atvainojāmies viens otram. Ceru, ka cilvēki cienīs mūsu privātumu mūsu bērnu labad," pastāstīja Ena. 

Vaits ar ģimeni dzīvo Lasvegasā, kur viņš kopš 2001. gada vada UFC organizāciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu