Bagatskis Čakšas padomnieka amatā darbosies bez atlīdzības

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Ainars Bagatskis
Ainars Bagatskis Foto: Edijs Pālens/LETA

Ukrainas basketbola izlases un Rumānijas kluba "Voluntari" galvenais treneris Ainars Bagatskis izglītības un zinātnes ministres Andas Čakšas (JV) padomnieka amatā atlīdzību nesaņems, medijs TVNET precizēja ministrijā.

Par Bagatska jauno amatu Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) paziņoja 30. decembrī. Viņš kļuva par Čakšas ārštata padomnieku.

Savukārt otrdien TVNET uzdeva precizējošus jautājumus par Bagatska pienākumiem un atlīdzību padomnieka amatā.

IZM Komunikācijas nodaļas vadītājs Jānis Aizpors savā atbildē primāri uzsvēra, ka Bagatskis darbosies ārštatā un nekādu atlīdzību nesaņems. Savukārt viņa pienākumos ietilps sniegt konsultācijas un priekšlikumus ministrei sporta jautājumos.

Sporta politikas pamatnostādnes līdz 2027. gadam paredz veidot uz sistēmisku attīstību vērstu sporta nozares finansēšanas un administratīvās pārvaldības modeli, veicināt iedzīvotāju, it īpaši bērnu un jauniešu, fizisko aktivitāti, kā arī radīt konkurētspējīgu vidi augstu sasniegumu sportam. Tāpēc augsta līmeņa sporta profesionāļa iesaiste un redzējums šajos procesos sniegs būtisku ieguldījumu sistēmas pilnveidē un attīstībā, tā pauž IZM.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu