Ronaldu nosauc četras valstis, kuras viņš varēja izvēlēties Saūda Arābijas vietā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Portugāles futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu
Portugāles futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu Foto: EPA/Scanpix

Portugāles futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu otrdien svinīgā pasākumā tika sveikts ar pievienošanos Saūda Arābijas Profesionālās līgas klubam "Al Nassr". Preses konferencē viņš nosauca citas četras valstis, kurās futbolists varēja turpināt savu spožo karjeru.

Pagājušā gada nogalē Ronaldu pārtrauca sadarbību ar Anglijas komandu Mančestras "United" un kļuva par brīvo aģentu. Proti, viņš varēja izskatīt piedāvājumu no jebkuras citas komandas, kurai nebija jāmaksā līguma izpirkuma maksa.

Slavenajam futbolistam bijuši piedāvājumi arī no Brazīlijas, Austrālijas, ASV un Portugāles klubiem, taču viņš parakstījis līgumu līdz 2025. gadam ar Saūda Arābijas komandu.

Ārzemju mediji vēsta, ka Ronaldu saņems lielāko algu futbola vēsturē - aptuveni 200 miljonus eiro gadā.

"Esmu visu uzvarējis. Es spēlēju vissvarīgākajos Eiropas klubos. Tagad man ir jauns izaicinājums Āzijā," britu raidsabiedrība BBC citē Ronaldu.

"Man bija vairākas iespējas Eiropā, vairāki Brazīlijas, Austrālijas, ASV un pat Portugāles klubi vēlējās mani nolīgt," atklāja Ronaldu.

37 gadus vecais Ronaldu karjerā piecas reizes atzīts par pasaules gada labāko futbolistu. Rekordists ar septiņām balvām ir argentīnietis Lionels Mesi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu