Video Porziņģis: Adetokunbo ir ļoti grūti apturēt

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis cīņā ar Janni Adetokunbo
Kristaps Porziņģis cīņā ar Janni Adetokunbo Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai Vašingtonas "Wizards" vajadzēja spēlēt aizsardzībā kā vienotai komandai, lai būtu bijusi iespēja apturēt Milvoki "Bucks" līderi Janni Adetokunbo, pēc neveiksmes pret "Bucks" secināja Kristaps Porziņģis, kurš pārstāv "Wizards".

"Wizards" viesos ar rezultātu 113:123 (28:32, 21:29, 36:29, 28:33) piekāpās "Bucks", pārtraucot piecu uzvaru sēriju.

Mājinieku rindās Adetokunbo, sasniedzot jaunu karjeras rekordu, guva 55 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas zem groziem un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.

"Tam bija jābūt komandas darbam, lai apstādinātu tādu spēlētāju kā Janni Adetokunbo, jo ir ļoti grūti viņu apturēt, kad viņš spēlē jūtas komfortabli," norādīja Latvijas basketbolists. "Mums vajadzēja atgriezties aizsardzībā atpakaļ ātrāk."

"Wizards" sastāvā ir atgriezies Bredlijs Bīls un vietu sākumsastāvā ir nopelnījis arī Daniels Gafords, ko Porziņģis vērtēja pozitīvi.

"Domāju, ka tas ir labs veids, kā mēs sākam spēles. Gafords laukumā ļoti palīdz, var just viņa pienesumu ne tikai aizsardzībā, bet arī uzbrukumā, cīnoties par atlēkušajām bumbām," skaidroja Porziņģis. "Man patīk, kad viens no mums mēģina bloķēt pretinieku, bet otrs tad var iet pēc atlēkušās bumbas, kas nerada caurumus aizsardzībā."

Viņš arī neslēpa, ka reizēm šajā mačā "Wizards" basketbolisti, cenšoties mainīt spēles gaitu, uzbrukumā metienus izpildīja pārāk ātri, kam sekoja lēna komandas atgriešanās aizsardzībā.

"Jo labāk sagatavots metiens, jo ātrāk varēsim atgriezties aizsardzībā," izcēla spēlētājs. "Dažreiz varbūt bija sasteigti metieni vai arī tie bija negaidīti. Pretinieki, protams, arī bija spēcīga komanda, kas mēģina izcīnīt vēl vienu čempiontitulu."

Porziņģis "Wizards" rindās bija rezultatīvākais un aizvadītajā mačā izcēlās ar 22 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Vašingtonas vienība ar 17 uzvarām un 22 zaudējumiem Austrumu konferencē atrodas desmitajā vietā, kamēr "Bucks" ar bilanci 24-13 ieņem trešo vietu.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs ceturtdien, kad izbraukumā tiksies ar Oklahomasitijas "Thunder" basketbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu