Šilovs atvaira 37 metienus AHL spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Hokejists Artūrs Šilovs
Hokejists Artūrs Šilovs Foto: Abbotsford Canucks

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs trešdien Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē atvairīja 37 metienus, tomēr viņa pārstāvētā vienība Ebotsfordas "Canucks" cieta zaudējumu izbraukumā.

"Canucks" viesos ar 0:3 (0:0, 0:0, 0:3) piekāpās Kalgarī "Wranglers" vienība, bet latviešu vārtsargs tika galā ar 37 no 39 metieniem. Pēdējo ripu mājinieki raidīja jau tukšos viesu vārtos.

Latvijas vārtsargs šosezon 22 AHL spēlē svinējis 13 uzvaras, vidēji mačā savos vārtos ielaižot 2,70 ripas un atvairot 89,7% metienu. Šilova kontā arī viena "sausā" spēle.

"Canucks" ar 40 izcīnītiem punktiem 31 spēlē Rietumu konferencē ieņem piekto vietu 17 komandu vidū.

Citās trešdienas spēlēs pie uzvarām tika aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Belevilas "Senators" komanda un uzbrucēja Raivja Ansona vienība Vilksbāres/Skrentonas "Penguins".

"Senators" viesos ar 5:1 uzvarēja Ročestras "Americans", bet "Penguins" savā laukumā ar 5:3 pārspēja Šarlotas "Checkers", latviešiem pie rezultativitātes punktiem netiekot.

"Penguins" ar 35 punktiem 29 spēlēs ieņem piekto vietu AHL Austrumu konferencē, kamēr "Senators" ar 29 punktiem 30 mačos ir 13. pozīcijā.

Šajā sezonā visas komandas AHL regulārajā čempionātā aizvada 72 mačus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu