Video ⟩ Bļugeram ar "Penguins" komandu turpinās zaudējumu sērija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers (pa kreisi)
Teodors Bļugers (pa kreisi) Foto: AP/Scanpix

Sesto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā ceturtdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda, kas viesos ar 2:5 (0:3, 0:1, 2:1) piekāpās Vegasas "Golden Knights" vienībai.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja desmit minūtes un 16 sekundes, no 41 sekundi spēlēja mazākumā. Bļugers izpildīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu mājinieku raidījumu, uzvarēja četros no desmit iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Mājinieku rindās pēc 11 maču izlaišanas traumas dēļ atgriezās Džeks Aikels, kurš izcēlās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, tiekot atzīts par mača labāko spēlētāju.

Ar 1+1 uzvarētāju rindās atzīmējās Fils Kesels, Pols Koters un Marks Stouns, vienus vārtus guva Čandlers Stīvensons, bet divas rezultatīvas piespēles savā kontā ierakstīja Viljams Karlsons.

"Penguins" sastāvā vārti un rezultatīva piespēle Sidnija Krosbija kontā, viens precīzs metiens Tajam Smitam, bet divas rezultatīvas piespēles Džeika Gencela rēķinā.

"Penguins" ar 44 punktiem 38 spēlēs ieņem devīto vietu Austrumu konferencē, bet "Golden Knights" ar 56 punktiem 41 mačā ir Rietumu konferences līdere.

Nākamo spēli Pitsburgas komanda aizvadīs svētdien, kad izbraukumā tiksies ar Arizonas "Coyotes" hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu