Porziņģim "double-double" "Wizards" zaudējumā NBA spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 14 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas viņa pārstāvētās Vašingtonas "Wizards" zaudējumā Oklahomasitijā.

"Wizards" viesos bija spiesta piekāpties Oklahomasitijas "Thunder", kas izrādījās pārāka ar 127:110 (35:17, 33:25, 35:38, 24:30).

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadītajās 24 minūtēs un 49 sekundēs realizēja trīs no deviņiem divpunktu metieniem, kā arī astoņus no desmit soda metieniem, bet netrāpīja abus tālmetienus. Viņš arī pieļāva trīs kļūdas un tika pie spēlē sliktākā +/- rādītāja -17.

Rezultatīvākais viesu rindās ar 24 punktiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm bija Kails Kuzma. 15 punktus un deviņas atlēkušās bumbas sakrāja Deniels Gafords, bet 14 punktus guva arī Vils Bārtons.

Mājiniekiem ar 30 punktiem izcēlās Šejs Gildžess-Aleksandrs, 20 punktus un deviņas rezultatīvas piespēles sakrāja Džošs Gidijs, bet pa 18 punktiem guva Džeilens Viljamss un Lugencs Dorts.

Vašingtonas vienība ar 17 uzvarām un 23 zaudējumiem Austrumu konferencē atrodas 11.vietā, kamēr "Thunder" ar bilanci 17-22 ieņem 13.vietu Rietumu konferencē.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā tiksies ar Ņūorleānas "Pelicans" basketbolistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu