Fjūrija komanda Usikam nosūtījusi līguma melnrakstu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AFP/SCANPIX

Britu boksa zvaigznes Taisona Fjūrija komanda nosūtījusi nepārspētā Ukrainas boksera Oleksandra Usika pārstāvjiem līguma melnrakstu par cīņas aizvadīšanu, pavēstījis promotieris Frenks Vorens. 

Fjūrijs ir smagsvaru divīzijas Pasaules Boksa padomes (WBC) pasaules čempiona jostas glabātājs. Savukārt Usika īpašumā ir Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācija (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas, kā arī Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) tituls, kas salīdzinājumā ar pārējiem nav tik prestižs.

"Mēs viņiem [Usika komandai] esam nosūtījuši līguma melnrakstu. Esam šajā stadijā. Un tas ir jārisina steidzami, jo laiks nestrādā mūsu labā," izdevumam "talkSPORT" pauda Vorens. 

"Kur notiks cīņa? Tur, kur būs vairāk naudas. Ārpus Lielbritānijas viss mainās. Mēs vēlamies, lai cīņa notiktu martā, jo tas ļaus bokseriem rudenī aizvadīt vēl vienu cīņu," viņš sacīja. 

35 gadus vecais Usiks uzvarējis visās 20 cīņās, no tām 13 ar nokautu. 2018. gada janvārī viņš Rīgā Pasaules Boksa supersērijas pirmās sezonas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem pieveica Mairi Briedi.

Savukārt 34 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā boksā aizvadījis 34 cīņas. Viņa kontā 33 uzvaras, no kurām 24 izcīnītas ar nokautu, un viens neizšķirts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu