Uzlabojies NFL spēlē sirds apstāšanos piedzīvojušā Hemlina veselības stāvoklis

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

​Amerikāņu futbola līgas (NFL) komandas Bufalo "Bills" aizsarga Damara Hemlina veselības stāvoklis pēc sirds apstāšanās pagājušajā pirmdienā pakāpeniski uzlabojas.

24 gadus vecais Hemlins mačā ar Sinsinati "Bengals" saņēma sitienu pa krūtīm un saļima. Sportistam uz brīdi bija apstājusies sirdsdarbība un medicīnas personāls viņam apmēram pusstundu laukumā sniedza palīdzību.

Pēc tam Hemlins ar neatliekamās palīdzības automašīnu tika nogādāts Sinsinati Universitātes medicīnas centrā, no kura pirmdien tika izrakstīts un nogādāts Bufalo Medicīnas centra Kardioloģijas institūtā.

Kopš piektdienas, kad Hemlinam tika atvienota elpošanas caurule, viņš staigā, lieto uzturā ēdienu un iziet terapiju. Ārsti atzīst, ka sportista atlabšanas process rit normāli vai pat paātrināti, ņemot vērā to, ka parasti pēc sirds apstāšanās rehabilitācija ilgst nedēļas vai pat mēnešus.

Svētdien Hemlins slimnīcā sekoja līdzi "Bills" spēlei, kurā viņa komandas biedri ar 35:23 uzvarēja Jaunanglijas "Patriots". "Bills" vienība iekļuvusi izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu