Pludmales volejbolists Točs: Ja krievu armija ienāks, tad sapratīsi, kas ir slikti laiki... (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Edgars Točs
Edgars Točs Foto: Juris Lisovs/TVNET

Pēc Krievijas okupācijas spēku pilna iebrukuma Ukrainā pludmales volejbolists Edgars Točs arvien biežāk atceras vecmāmiņas teikto, ka īsteni slikti laiki sāksies, ja krievi iebruks arī Latvijā, sportists sacīja Latvijas Televīzijas (LTV) veidotajā raidierakstā "Sporta studijas aizkulises".

Točs savulaik mācījās Daugavpils Universitātē, šīs mācību iestādes komandā spēlēja klasisko volejbolu. Par savu krievvalodīgo draugu patriotismu un lojalitāti Latvijai viņš esot pārliecināts.

"Ja mēs dzīvojam Latvijā, tad ir jāpieņem šīs valsts likumi un jādzīvo pēc tiem. Ja mēs būsim tikuši līdz tādam līmenim, ka iekāpjam sabiedriskajā transportā un nevaram iedomāties, kā aizbraukt "par zaķi" vai katru dienu kādu "neapčakarēt", tad arī valsts pati par sevi izaugs. Esmu Latvijas patriots. Man vecmāmiņa stāstīja, ka varbūt [šobrīd] laiki slikti, bet tad, ja krievu armija ienāks, tad sapratīsi, kas ir slikti laiki. Tas man ir iesēdies atmiņā," atklāja Točs.

Raidierakstā viņš arī apstiprināja, ka turpinās spēlēt vienā pārī ar gados jauno un talantīgo Kristianu Fokerotu. 

Šobrīd Točs/Fokerots atrodas Kataras galvaspilsētā Dohā, kur plāno startēt "King of the Court" sezonas finālsacensībās no 11. līdz 14. janvārim.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu