Video ⟩ Bļugera "Penguins" atspēlē trīs vārtu deficītu un apspēlē "Canucks" (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionātā spēlē Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" vienība otrdien atspēlēja trīs vārtu deficītu un pieveica Vankūveras "Canucks" komandu, kamēr neveiksmi savā laukumā cieta Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres", atzīstot Sietlas "Kraken" pārākumu.

"Penguins" savā laukumā pēc nedaudz vairāk kā septiņām nospēlētām minūtēm bija iedzinējos ar 0:3, tomēr spēja izcīnīt uzvaru ar 5:4 (3:3, 2:0, 0:1), trīs vārtu deficītu atspēlējot jau līdz pirmā perioda beigām. Savukārt "Sabres" mājās piekāpās ar 3:4 (1:1, 1:1, 1:2).

Latvijas uzbrucēji šajos mačos pie rezultativitātes punktiem netika.

Bļugers otrdienas mačā laukumā bija 13 minūtes un septiņas sekundes, no kurām trīs minūtes un 53 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucējs izpildīja divus metienus vārtu rāmī, reizi pārtvēra ripu, bloķēja divus mājinieku raidījumus, uzvarēja trīs no pieciem iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Penguins" atspēlēšanos sekmēja Jevgēņija Malkina divi vārti un divas rezultatīvās piespēles, 1+1 iekrāja Džeisons Zakers, pa vārtiem guva Sidnijs Krosbijs un Rikards Rakels, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm atdeva Braiens Rasts un Tajs Smits.

"Canucks" rindās ar 1+1 atzīmējās Kvins Hjūzs un Broks Besers, bet vēl pa reizei precīzi meta Konors Gārlends un Treviss Dermots.

Tikmēr Girgensons otrdienas mačā pret "Kraken" laukumā bija desmit minūtes un 21 sekundi, izdarīja vienu metienu, pielietoja trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu mājinieku raidījumu, reizi pārtvēra ripu un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

"Sabres" labā divus vārtus guva Aleks Taks, bet 1+1 sakrāja Rasmuss Dalīns, kamēr uzvarētāju rindās ar 1+1 izcēlās Džastins Šulcs, Džordans Eberle un Metjū Benjērs, vēl vārtus gūstot arī Janni Gordam.

"Penguins" ar 48 punktiem 40 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, bet "Sabres" ar 42 punktiem ir desmitie.

Nākamās spēles "Sabres" un "Penguins" aizvadīs pret Vinipegas "Jets". Bufalo komanda "Jets" savā laukumā uzņems ceturtdien, bet Pitsburgas - piektdien.

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu