Deivids Bekhems dēla spēlē aizmūk no faniem, lecot pāri žogam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Anglijas futbola izlases kādreizējais kapteinis Deivids Bekhems otrdien apmeklēja dēla Romeo spēli, kurā sanākušie līdzjutēji izrādīja pārāk lielu uzmanību vienam no visu laiku slavenākajiem futbolistiem, vēsta BBC.

Romeo Bekhems iepriekš spēlēja ASV kluba Maiami "Inter", kas daļēji pieder viņa tēvam, otrajā komandā. 20 gadus vecais futbolists 20 spēlēs guva divus vārtus un veica 10 rezultatīvas piespēles.

Šā gada sākumā "Inter" komanda Romeo izīrēja Anglijas premjerlīgas klubam "Brentford". Viņš otrdien debitēja jauniešu komandas jeb "Brentford B" vienības sastāvā, piedaloties "London Senior Cup" spēlē.

Bekhema dēls laukumā nāca uz maiņu spēles 55. minūtē. "Brentford B" komanda ar rezultātu 3:2 uzveica "Erith & Belvedere". Maču klātienē vēroja 554 skatītāji, tostarp arī Deivids Bekhems, kurš piesaistīja līdzjutēju uzmanību. Fanu pulks steidzās uzņemt pašbildi kopā ar kādreizējo futbola zvaigzni.

Pārmērīgās fanu uzmanības dēļ 47 gadus vecais Deivids Bekhems izvēlējās meklēt netradicionālu izeju no stadiona - pārlecot pāri žogam, izlienot cauri dažiem krūmiem, šķērsojot dubļainu un stipri pielijušu laukumu, vēsta BBC.

Bekhema dēls laukumā pavadītajās minūtēs izcēlies ar vairākām labām piespēlēm, bumbas centrējumiem soda laukumā. Viņš arī izpildīja sitienu ar galvu, pēc kura bumba trāpīja pa vārtu pārliktni, taču tiesneši tajā epizodē fiksēja aizmuguri.

"Viņa tēvs bija neticams spēlētājs, ar neticamu raksturu, kuram bija neticama karjera. Mēs motivējam spēlētājus tā, kā viņi nekad iepriekš nebija motivēti. Un viņš (Romeo) bija neticams. Viņam vajadzētu lepoties ar savu debiju," sacīja "Brentford B" galvenais treneris Nīls Makfārlens.

"Romeo mūs patiešām dzina uz priekšu malējā aizsarga pozīcijā. Viņš izveidoja dažus labus momentus, atdodot lieliskas piespēles. Viņam arī bija iespēja gūt vārtus," piebilda treneris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu