Medijs: "Real" centīsies piesaistīt Keinu, ja vajadzēs Benzemā aizstājēju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Anglijas futbolists Harijs Keins
Anglijas futbolists Harijs Keins Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas titulētais futbola klubs Madrides "Real" apsver iespēju vasarā piesaistīt Hariju Keinu, ja Karims Benzemā nepagarinās līgumu un atstās komandu, vēsta Vācijas laikraksts "Sport Bild".

2022. gada pasaules labākajam futbolistam Benzemā pēc šīs sezonas noslēdzas līgums ar iepriekšējās sezonas UEFA Čempionu līgas uzvarētāju "Real".

Līdz ar to "Real" laikus plāno sastāva komplektāciju nākamajai sezonai, un apsver risinājumus scenārijam, ja Benzemā atstās komandu.

Patlaban 29 gadus vecais Keins individuāli spēlējis spilgti, taču Totenhemas "Hotspur" komandai lielu panākumu nav bijis.

2017. gadā "Hotspur" nācās samierināties ar otro vietu Anglijas premjerlīgā, bet 2019. gadā tika piedzīvots zaudējums UEFA Čempionu līgā.

Vēlme cīnīties par UEFA Čempionu līgas trofeju varētu kalpot Keinam par motivāciju pārcelties uz "Real", kas prestižajā turnīrā uzvarējusi piecas reizes pēdējo 10 gadu laikā.

Interesi par Anglijas izlases kapteini un vadošo uzbrucēju izrādot arī Vācijas klubs Minhenes "Bayern", kas UEFA Čempionu līgas trofeju pēdējo 10 gadu laikā izcīnījusi divreiz.

Anglijas izlasē 80 mačos Keins guvis 53 vārtus, kas ir atkārtots Veina Rūnija rekords (120 spēles).

Šosezon premjerlīgā Keins guvis 15 vārtus 18 mačos. "Hotspur" kopvērtējumā ieņem piekto vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu