Mančestras "United" uzbrukumu pastiprina Veghorsts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Nīderlandes futbolists Vauts Veghorsts
Nīderlandes futbolists Vauts Veghorsts Foto: AFP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas futbola klubs Mančestras "United" līdz sezonas beigām sastāvu papildinājis ar Nīderlandes izlases uzbrucēju Vautu Veghorstu, vēsta BBC.

2022. gada janvārī Anglijas premjerlīgas klubs "Burnley" par 14 miljoniem eiro iegādājās Veghorstu no Vācijas bundeslīgas komandas "Wolfsburg", parakstot līgumu uz trīsarpus gadiem.

Savā pirmajā sezonā premjerlīgā 20 spēlēs Veghorsts guva divus vārtus "Burnley" komandas sastāvā.

Šosezon līdz šim viņš bija izīrēts Turcijas klubam Stambulas "Besiktas", kura sastāvā vietējā superlīgā nīderlandietis spēlēja rezultatīvi - 16 mačos astoņi vārti un četras rezultatīvas piespēles.

Nu panākta vienošanās, ka Mančestras "United" līdz sezonas beigām īrēs Veghorstu no "Burnley" komandas.

Ārzemju mediji lēš, ka "Besiktas" no "United" saņems 2,5 miljonus mārciņu (2,8 miljoni eiro) kompensāciju par īres līguma priekšlaicīgu pārtraukšanu.

Veghorsts savus pēdējos vārtus Turcijas klubā guva 7. janvārī uzvarā ar 2:1 pret "Kasimpasu". Pēc šā mača viņš atvadījās no "Besiktas" līdzjutējiem.

Pērn decembrī Veghorsts guva divus vārtus Nīderlandes labā Pasaules kausa ceturtdaļfinālā pret Argentīnas izlasi, kas beigās triumfēja šajā turnīrā.

Ja nebūs sarežģījumu, tad Veghorsts jau sestdien varētu piedalīties Anglijas premjerlīgā gaidāmajā derbijā pret Mančestras "City".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu