Video ⟩ Bertānam rezultatīvs sniegums un šosezon lielākais spēles laiks

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns aizsardzībā
Dāvis Bertāns aizsardzībā Foto: AP/Scanpix

Dāvis Bertāns svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā šosezon pirmo reizi laukumā pavadīja vairāk par 20 minūtēm.

Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda izbraukumā ar rezultātu 123:140 (31:33, 23:28, 41:37, 28:42) piekāpās Portlendas "Trail Blazers", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēdējos piecos mačos.

Latvijas basketbolists laukumā pavadīja 28 minūtes, kuru laikā viņš guva 11 punktus (2p. 1/1, 3p. 3/6), izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu un saņēma četras piezīmes.

"Mavericks" rindās Spensers Dinvidijs izcēlās ar 28 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm, Džeidens Hārdijs iemeta 25 punktus, Kristians Vuds pievienoja 23 punktus un 13 atlēkušās bumbas.

"Trail Blazers" sastāvā 40 punktus guva Demjens Lilards, bet katrs pa 20 iemeta Jusufs Nurkičs, Džerami Grants un Anfernijs Simonss.

Trešā ceturtdaļa noslēdzās ar rezultātu 98:95 par labu Portlendai, kas mača noslēdzošajā ceturksnī veica izrāvienu un salauza Dalasas pretestību.

"Mavericks" piekāpās "Trail Blazers" otro reizi divu dienu laikā. Portlendai divas uzvaras pēc kārtas izdevies izcīnīt pirmo reizi kopš decembra vidus.

Dalasas kluba zvaigzne svētdien atpūtās pēc sestdienas spēles, kurā viņam bija sezonas nerezultatīvākais sniegums - tikai 15 punkti.

"Mavericks" komandai nepalīdzēja arī Tims Hārdevejs juniors, kurš sestdienas mačā guva potītes traumu.

Rietumu konferences kopvērtējumā "Mavericks" ar 24 uzvarām un 21 zaudējumu ieņem piekto vietu, kamēr "Trail Blazers" ar bilanci 21-22 ierindojas devītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu