Video ⟩ "Vienkārši dodiet Kristapam bumbu! Tas taču nav tik sarežģīti!" Līdzjutēji sašutuši par "Wizards" spēli otrajā puslaikā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" līdzjutēji pēc zaudējuma Goldensteitas "Warriors" tīmeklī pauda sašutumu, ka ASV galvaspilsētas vienības basketbolisti nepietiekami bieži nogādāja bumbu latvieša Kristapa Porziņģa rokās.

Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 32 punktiem, taču "Wizards" savā laukumā ar rezultātu 118:127 (33:35, 31:34, 29:24, 25:34) atzina čempiones "Warriors" pārākumu.

Porziņģis, kurš jau pirmajās divās ceturtdaļās bija sakrājis 25 punktus, kopā laukumā pavadīja 36 minūtes un 39 sekundes. Šajā laikā viņš grozā meta sešus no astoņiem divu punktu metieniem, trīs no septiņiem tālmetieniem un 11 no 12 soda metieniem. Latvietis statistikā atzīmējās arī ar piecām atlēkušajām bumbām, trīs rezultatīvām piespēlēm, vienu pārtvertu piespēli, diviem bloķētiem metieniem, vienu kļūdu, trīs piezīmēm un +/- rādītāju -17.

Lai gan liepājnieks spēli sāka ļoti jaudīgi, gūstot 25 punktus puslaikā, spēles otrajā 20 minūšu nogrieznī viņam vien septiņi punkti.

Par to tīmeklī sašutumu pauda vairāki "Wizards" līdzjutēji. Viņi rakstīja, ka komandas biedri otrajā mača puslaikā nepietiekami bieži bumbu nogādāja Porziņģa rokās.

"Iemesls Kristapa rezultativitātes kritumam bija tas, ka viņam vairs nedeva bumbu," vietnes "YouTube" komentāru sadaļā pauda kāds mača skatītājs.

"Vienkārši dodiet bumbu Kristapam! Īpaši šajā spēlē," piebilda kāds cits komentētājs.

"Puika pirmajā puslaikā iemet 25 punktus, tu viņam dod bumbu arī otrajā puslaikā. Jēziņ, tas taču nav tik grūti!" pausts vēl kādā ierakstā.

Savukārt "Twitter" lietotājs Bleiks Džonsons izteicās, ka labu darbu Porziņģa neitralizēšanā otrajā puslaikā paveica "Warriors" centrs Endrjū Viginss.

Tāpat "Twitter" pēc šī mača aktivizējās arī Dalasas "Mavericks" fani. Daudzi no viņiem uzsvēra, ka šī Porziņģim veselības ziņā varētu būt labākā sezona NBA karjerā. Tāpat viņi jau atkal sūkstījās par to, ka Dalasas kluba rindās latvietis ļoti daudz maču izlaida savainojumu dēļ.

"Wizards" treneris Vess Anselds juniors pēcspēles preses konferencē Porziņģa ievērojamo rezultativitātes kritumu otrajā puslaikā skaidroja ar to, ka "Warriors" labi pielāgoja savu taktiku tā, lai ierobežotu latvieti. Viņš sacīja, ka izcilu darbu aizsardzībā paveicis Dreimonds Grīns.

Porziņģis starp mājiniekiem bija rezultatīvākais, bet vēl 17 punktus un desmit rezultatīvas piespēles pievienoja Monte Moriss. Viesu panākumus sekmēja Stefens Karijs, kurš guva 41 punktu, un vēl 32 punktus sakrāja Džordans Pūls.

"Wizards" ar 18 uzvarām un 26 neveiksmēm Austrumu konferencē ieņem 12. vietu, bet "Warriors" ar bilanci 22-22 Rietumu konferencē ierindojas septītajā pozīcijā.

Vašingtonas vienība nākamo maču aizvadīs trešdien, viesos stājoties pretī Ņujorkas "Knicks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu