Video Vēl viena asinis stindzinoša epizode NFL: spēlētājam laukumā gandrīz "norauj galvu"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rasels Geidžs (baltajā formā).
Rasels Geidžs (baltajā formā). Foto: USA Today Sports/Scanpix

Vēl viens asinis stindzinošs mirklis piedzīvots Nacionālās futbola līgas (NFL) mačā, šoreiz šausminošu traumu gūstot Tampabejas "Bucaneers" spēlētājam Raselam Geidžam.

Nelāgā epizode notika NFL pirmdienas mačā starp Dalasas "Cowboys" un "Bucaneers". Geidžs mēģināja noķert amerikāņu futbola leģendas Toma Breidija piespēli, bet to pārtvert centās "Cowboys" futbolists.

Mēģinot pārtvert piespēli, Dalasas vienības spēlētāja Donovana Vilsona tvēriens trāpīja Geidžam pa galvu, nedabīgi to noliecot uz priekšu.

Geidžs ilgstoši gulēja uz zāliena, ap viņu darbojās mediķu komanda. Tikmēr abu klubu spēlētāji pulcējās apkārt notikuma vietai, nostājoties uz ceļgala.

Beigu beigās mediķi traumēto futbolistu uzlika uz nestuvēm un aiznesa prom no laukuma. Pēc tam spēlētāju nogādāja slimnīcā, kur viņam konstatēja smadzeņu satricinājumu un kakla traumu.

"Bucaneers" galvenais treneris Tods Boulzs pēc spēles sacīja, ka Geidžs varot pakustināt pirkstus, tāpēc prognozes ir optimistiskas.

Janvāra sākumā Bufalo "Bills" spēlētājs Damars Hemlins spēlē pret Sinsinati "Bengals" sadūrās ar pretinieku komandas futbolistu un pēc brīža laukumā saļima.

Amerikāņu futbola spēlētājam laukumā medicīnisko palīdzību sniedza ātrās palīdzības brigāde, veicot kardiopulmonālo reanimāciju.

Hemlins tika hospitalizēts, un viņa veselības stāvoklis pamazām uzlabojās. Divās slimnīcās viņš kopumā pavadīja deviņas dienas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu