Lebrons Džeimss jau jaunnedēļ var sasniegt unikālu un iespaidīgu rekordu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lebrons Džeimss.
Lebrons Džeimss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss jau nākamajā nedēļā var sasniegt unikālu un grūti atkārtojamu rekordu, viņa pārstāvētajai Losandželosas "Lakers" uzņemot citu pilsētas klubu "Clippers".

38 gadus vecais Džeimss pirmdien aizvadīja savu šīs sezonas rezultatīvāko maču NBA

"Lakers" mājās ar rezultātu 140:132 (37:35, 36:26, 29:37, 38:34) uzveica Hjūstonas "Rockets", bet Džeimss guva 48 punktus.

Viņš savam sniegumam pievienoja arī deviņas rezultatīvas piespēles un astoņas atlēkušās bumbas. Lielu daļu no gūtajiem punktiem jeb 20 viņš guva ceturtajā ceturtdaļā.

Vismaz 40 punktu robežu Džeimss, kurš nesen svinēja 38. dzimšanas dienu, sasniedzis 100 reizes.

Šis sniegums Lebronu pietuvinājis kādam unikālam un ārkārtīgi grūti sasniedzamam rekordam. Tagad viņš vismaz 40 punktus guvis pret 29 no 30 līgas komandām, ziņo medijs "Bleacher Report".

Vienīgā komanda, pret kuru Džeimss karjeras laikā kādā no mačiem vēl nav guvis 40 punktus, ir Losandželosas "Clippers". Pret šo vienību "Lakers" spēlēs jau nākamotrdien jeb 24. janvārī.

Džeimss šobrīd ir otrais visu laiku rezultatīvākais NBA spēlētājs. Viņš karjeras laikā guvis 38 072 punktus, bet līderis ar 38 387 punktiem ir Karīms Abduls Džabars.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu