Šilovam zaudējums papildlaikā AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Hokejists Artūrs Šilovs
Hokejists Artūrs Šilovs Foto: Abbotsford Canucks

Zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē trešdien piedzīvoja Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Ebotsfordas "Canucks" vienība, kas savā laukumā papildlaikā piekāpās Kalgarī "Wranglers" komandai.

"Canucks" atzina viesu pārākumu ar 2:3 (0:2, 1:0, 1:0, 0:1), papildlaikā vārtus zaudējot jau septītajā sekundē.

Šilovs mājinieku vārtos atvairīja 26 no 29 metieniem, tiekot atzīts par mača otro zvaigzni.

Latvijas vārtsargs šajā sezonā piedalījies 25 spēlēs un svinējis 15 uzvaras, kas ir otrs labākais rādītājs līgā, kā arī vidēji ielaidis 2,56 ripas un atvairījis 90,3% metienu.

Citā AHL mačā trešdien tikās Latvijas uzbrucēju Raivja Ansona pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins" un Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sirakjūzu "Crunch". Ar rezultātu 3:2 (0:0, 2:1, 1:1) pārāki izrādījās viesi "Crunch", latviešiem pie rezultativitātes punktiem netiekot.

Ansons spēlē izpildīja vienu metienu pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu, kamēr Balcers arī izpildīja vienu metienu vārtu rāmī, bet tika arī pie divām soda minūtēm un neitrāla lietderības koeficienta.

Neveiksmi trešdien piedzīvoja aizsarga Kristiāna Rubīna pārstāvētā Belevilas "Senators", kas mājās ar 5:6 (1:1, 2:3, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Toronto "Marlies" pārākumu. Rubīns pret savu bijušo komandu izcēlās ar divām soda minūtēm un neitrālu lietderības koeficientu.

"Penguins" ar 41 punktu 35 spēlēs ieņem sesto vietu Austrumu konferencē, "Crunch" ar 39 punktiem ir devītie, bet "Senators" ar 34 punktiem 37 mačos ir 14.pozīcijā. "Canucks" ar 47 punktiem 36 spēlēs ir ceturtā Rietumu konferencē.

Šajā sezonā visas komandas AHL regulārajā čempionātā aizvada 72 mačus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu