Slavens futbola žurnālists atklāj Mesi patiesos plānus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola zvaigzne Lionels Mesi
Futbola zvaigzne Lionels Mesi Foto: EPA/Scanpix

Ārzemju medijos izskanējušas baumas, ka Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi karjeru turpinās Saūda Arābijā līdzīgi kā portugālis Krištianu Ronaldu. Viens no respektētākajiem futbola žurnālistiem pasaulē noliedzis publiski izskanējušo informāciju, jo viņš uzzinājis futbolista patiesos plānus.

Itālijas futbola žurnālists Fabricio Romano, kuram "Twitter" mikroblogošanas vietnē ir vairāk nekā 13 miljoni sekotāju, no saviem informācijas avotiem uzzinājis, ka Mesi neesot saņēmis piedāvājumu no Saūda Arābijas komandas "Al-Hilal".

Tā vietā Mesi gatavojas sēsties pie sarunu galda ar Francijas kluba Parīzes "Saint Germain" (PSG) vadību, lai apspriestu līguma pagarināšanu. Patlaban argentīnietim ar PSG ir spēkā kontrakts līdz 30. jūnijam.

35 gadus vecais Mesi šosezon kopumā visos turnīros PSG sastāvā aizvadījis 21 spēli, guvis 13 vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles. Pagājušā gada nogalē viņš kaldināja Argentīnas triumfu Pasaules kausā.

Ceturtdien plkst. 19.00 pēc Latvijas laika Saūda Arābijas galvaspilsētā Rijādā vietējā komanda "Al-Nassr" ar Ronaldu sastāvā uzņems PSG vienību ar Mesi priekšgalā, lai aizvadītu draudzības spēli, kas raisījusi lielu ažiotāžu.

ESPN vēsta, ka tiešsaistē saņemti vairāk nekā divi miljoni pieprasījumu iegādāties biļeti klātienē vērot šo īpašo draudzības spēli. "King Fahd" stadions, kurā norisināsies mačs, var sapulcināt 68 000 skatītāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu