Spānijas laikraksts: "Real" meklē Benzemā un Modriča aizstājējus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola zvaigznes Luka Modričs un Karīms Benzemā
Futbola zvaigznes Luka Modričs un Karīms Benzemā Foto: Reuters/Scanpix

Futbola klubs Madrides "Real" vēlas atrast aizstājējus ilggadējiem komandas līderiem - uzbrucējam Karīmam Benzemā un pussargam Lukam Modričam, kā arī pastiprināt sastāvu ar diviem malējiem aizsargiem, vēsta Spānijas laikraksts AS.

"Real" plāno pagarināt līgumu ar Benzemā uz vēl vienu sezonu, taču klubs vēlas komandā jaunu pamatsastāva uzbrucēju. Ziemā šis jautājums netiks atrisināts, jo tagad tirgū nav neviena uzbrucēja, kurš spēlētu labāk par Benzemā. Līdz ar to "Real" aktīvi strādās vasarā, lai pastiprinātu sastāvu uzbrucēja pozīcijā.

Madrides kluba vadība vīlusies par Benzemā traumatismu šīs sezonas sākumā un statistikas kritumu. Ja pagājušajā sezonā viņš 46 mačos guva 44 vārtus, tad šosezon viņam 19 spēlēs ir tikai 12 precīzi sitieni.

Turklāt pagājušajā sezonā patlaban 35 gadus vecais francūzis atdeva 15 rezultatīvas piespēles, bet šosezon tikai vienu.

Modričs, kuram septembrī apritēs 38 gadi, vairs nevar piedalīties visos mačos, jo viņam ir jāierobežo slodze. Kopš 2022. gada Pasaules kausa izcīņas horvātu pussargs nav spējis atgriezties savā labākajā sportiskajā formā.

Tiek ziņots, ka "Real" kluba vadība jau ir sazinājusies ar Anglijas izlases pussarga Džūda Belingema pārstāvjiem, taču sarunas ar Vācijas komandu Dortmundes "Borussia" par futbolista pāreju nav vēl uzsāktas.

Ja notiks Belingema pāreja, tad viņš nākamajā sezonā būs viens no "Real" vadošajiem pussargiem, konkurējot ar Oreljānu Tšuamenī (Francija) un Toni Krosu (Vācija). Ja Modričs pagarinās līgumu, viņam būs jāsamierinās ar rezervista lomu.

Modričam un Benzemā patlaban ir spēkā līgums ar "Real" līdz 30. jūnijam. Horvātijas pussargs Madrides komandu pārstāv kopš 2012. gada, bet Francijas uzbrucējs vienā no Spānijas vadošajiem klubiem spēlē kopš 2009. gada.

"Real" kluba vadība arī uzskata, ka ir nepieciešams pastiprināt aizsardzības gan labo, gan kreiso flangu. Komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti nav pārliecināts par francūža Ferlāna Mendī sniegumu kreisajā malā. Pagājušajā vasarā Madrides klubs bija gatavs viņu pārdot, taču nesaņēma nevienu piedāvājumu no citām komandām.

Kreisās malas aizsarga pozīcijā Ančeloti vislabāk patīk Vācijas kluba Minhenes "Bayern" spēlētājs Alfonso Deiviss. "Real" plāno izteikt piedāvājumu par Kanādas futbolistu 2024. gada vasarā. Deivisam līgums ar "Bayern" ir noslēgts līdz 2025. gada 30. jūnijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu