Rīgas "Dinamo" kāršu namiņš turpina brukt, komandu atstājot vēl vienam uzbrucējam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Edijs Brahmanis.
Edijs Brahmanis. Foto: https://www.facebook.com/optibethokejaliga

"Optibet" hokeja līgas (OHL) komandu Rīgas "Dinamo" turpina pamest spēlētāji, pirmdien vienību atstājot arī uzbrucējam Edijam Brahmanim.

Informācija par Brahmaņa pievienošanos Rīgas "Prizmai" atrodamam Latvijas Hokeja federācijas mājaslapā (LHF), komandu pieteikumu sadaļā. Tur redzams, ka Brahmanis oficiāli iekļauts "Prizmas" vienības pieteikumā.

OHL spēlētāju pāreju laiks beigsies 1. februārī. Ļoti iespējams, ka "Dinamo" līdz tam laikam pametīs vēl vairāki spēlētāji.

39 gadus vecais Brahmanis šosezon 24 OHL mačos izcēlās ar septiņiem vārtiem un 11 rezultatīvām piespēlēm. Viņš bija vienības sestais rezultatīvākais hokejists, bet jāteic gan, ka viņam priekšā šajā sarakstā ir vienību ja pirms kāda laika atstājušie Patriks Zabusovs un Emīls Ezītis.

TVNET jau ziņoja, ka pagājušajā nedēļā "Prizmai" pievienojās arī "Dinamo" otrais rezultatīvākais spēlētājs Ezītis.

Jau ilgstoši aizkulisēs mēļo, ka Rīgas "Dinamo" komandai nav naudas, tāpēc arvien aug spēlētāju neapmierinātība. Netiekot nodrošināti pat elementāri treniņu apstākļi.

"Dinamo" ar 35 punktiem 26 spēlēs atrodas trešajā pozīcijā. Pirmā ir "Mogo"/LSPA, bet otrajā vietā atrodas čempione "Zemgale"/LLU.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu