Foto ⟩ "Twitter" lietotāji kvēlās diskusijās apspriež Ostapenko ķermeņa aprises (16)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko.
Aļona Ostapenko. Foto: AFP / Scanpix

Pēc Aļonas Ostapenko uzvaras Austrālijas atklātā čempionāta ceturtajā kārtā pār amerikānieti Koko Gofu, sociālās saziņas vietnē "Twitter" svētdien sākās karstas diskusijas par latvietes ķermeņa aprisēm.

Ostapenko svētdien Melburnā sasniedza Austrālijas atklātā čempionāta ceturtdaļfinālu, sezonas pirmā "Grand Slam" turnīra labāko astoņniekā iekļūstot pirmo reizi karjerā.

Astotdaļfināla spēlē Ostapenko ar rezultātu 7-5, 6-3 uzvarēja amerikānieti Koko Gofu un ceturtdaļfinālā tiksies ar Kazahstānu pārstāvošo krievieti Jeļenu Ribakinu.

Neilgi pēc Ostapenko uzvaras pār Gofu "Twitter" sākās diskusijas par Latvijas sportistes ķermeņa aprisēm. Dzirksteli šai diskusijai uzšķīla lietotājas Natālijas Žogoles ieraksts.

"Titulu skaita ziņā Ostapenko Serēnu Viljamsu neapsteigt, bet gabarītos jau liekas, kas tas izdevies," krievu valodā rakstīja Žogole.

Atbildēs Žogolei "Twitter" lietotāji gan metās kvēli aizstāvēt Ostapenko, gan izcēla, ka ievietotais foto nav tas veiksmīgākais un objektīvākais.

Pirmdien arī vairākas "Twitter" lietotājas uzdeva retorisku jautājumu, kāpēc joprojām mūsdienās sievietes viena otru publiski kaunina par ārējām aprisēm.

Ostapenko ķermeņa aprišu izmaiņas pirms tam bija pamanījuši arī citi "Twitter" lietotāji. Nevar noliegt, ka tenisistes ķermenis pēdējo gadu laikā ir mainījies, taču kamēr tas viņai netraucē sasniegt sportiskos rezultātus, nav iemesla tam pievērst uzmanību.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu