Video ⟩ "Sabres" hokejisti papildlaikā svin uzvaru Dalasā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda pirmdien izcīnīja uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā.

"Sabres" viesos ar rezultātu 3:2 (1:1, 0:0, 1:1, 1:0) papildlaikā pārspēja Dalasas "Stars".

Jau spēles otrajā minūtē mājinieki vairākumā izspēlēja līdz tukšam vārtu stūrim un Džeimijs Bens panāca 1:0. Perioda otrajā pusē pēc desmit minūtēm Rasmuss Dālins ar metienu bez ripas apstādināšanas no distances izlīdzināja rezultātu.

Trešā perioda otrajā minūte viesi aizslidoja pretuzbrukumā trijatā pret diviem pretiniekiem un Viktors Ūlofsons panāca 2:1. "Sabres" vadībā bija četras minūtes, Džeisonam Robertsonam izlīdzinot rezultātu pēc tam, kad Girgensonam ar partneriem neizdevās noturēt ripu savā aizsardzības zonā.

Cīņa noslēdzās papildlaikā, kura pirmajā minūtē Ouens Pauers ar saviem pirmajiem vārtiem sezonā izrāva viesiem uzvaru. Pēc Teidža Tompsona otrās rezultatīvās piespēles mačā Pauers izpildīja netveramu raidījumu no iemetienu apļa.

"Sabres" vārtsargs Kreigs Andersons, kurš tika atzīts par mača pirmo zvaigzni, atvairīja 29 metienus.

Girgensons šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja trīs spēka paņēmienus, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1. Sezonā kopumā viņam 44 cīņās ir četri vārti, sešas rezultatīvas piespēles un negatīvs lietderības koeficients -2.

"Sabres" ar 51 punktu 46 spēlēs ieņem devīto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Stars" ar 64 punktiem 49 dueļos ir pirmā Rietumos.

Izbraukuma sērijas turpinājumā "Sabres" otrdien tiksies ar Sentluisas "Blues", bet pēc tam viesos būs mači ar Vinipegas "Jets" un Minesotas "Wild".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu