Mise pārspēj Rastorgujevu 20 km individuālajā distancē Eiropas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas biatlonists Edgars Mise
Latvijas biatlonists Edgars Mise Foto: EPA/Scanpix

Latvijas biatlonisti Edgars Mise un Andrejs Rastorgujevs trešdien Lencerheidē, Šveicē, ieņēma 32. un 33.vietu Eiropas atklātā čempionāta 20 kilometru individuālajā distancē, kamēr Aleksandrs Patrijuks un Gints Lūsis bija attiecīgi 83. un 96. pozīcijā.

Eiropas čempionātā nestartējot lielai daļai elites biatlonistu, uzvaru izcīnīja norvēģis Endre Stremsheims, kurš šāva nekļūdīgi un finišēja 51 minūtē un 5,9 sekundēs. Pa vienai soda minūte bija pārējiem diviem godalgoto vietu īpašniekiem Antonam Dudčenko no Ukrainas un Lovro Planko no Slovēnijas, kuri zaudēja vairāk nekā divas minūtes.

Mise ugunslīnijās kļūdījās divas reizes, no čempiona atpaliekot sešas minūtes un 12,9 sekundes, bet Rastorgujevs, lai gan bija ceturtais ātrākais slēpotājs, nesašāva sešus mērķus un Misem zaudēja 2,1 sekundi.

Patrijuks un Lūsis šautuvē kļūdījās septiņas reizes, atpaliekot attiecīgi vairāk nekā 11 un 15 minūtes. Sacensībās startēja 112 biatlonisti.

Jau ziņots, ka 15 kilometru distancē sievietēm Baiba Bendika trešdien izcīnīja 12.vietu Sanita Buliņa bija 61.pozīcijā, bet Sandra Buliņa ierindojās 75.vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu