Video ⟩ "Lai dzīvo krievi!" Tenisa zvaigznes Džokoviča tēvs atbalsta Putinu un Krieviju (4)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Serbijas tenisa zvaigznes Novaka Džokoviča tēvs Srdjans paudis skaidru atbalstu Krievijai, piedaloties agresora valsts atbalstītāju demonstrācijās, vēsta ārzemju mediji.

TVNET jau vēstīja, ka "Grand Slam" turnīra "Australian Open" norises vietā Melburnā aktivizējušies Krievijas valsts un tās diktatora Vladimira Putina atbalstītāji.

Deviņkārtējais "Australian Open" uzvarētājs Džokovičs sasniedzis šā gada turnīra pusfinālu, tikmēr viņa tēvs piedalījies Krievijas atbalstītāju aktivitātēs, kurās tiek izmantota Z burta simbolika, kas norāda uz Ukrainā notiekošās karadarbības atbalstīšanu.

Srdjans Džokovičs videomateriālos un fotogrāfijās redzams kopā ar aktīvistiem, kas tur rokās Krievijas karogus ar Putina seju uz tiem, kā arī mītiņa dalībniekiem mugurā ir uzvilkti krekli ar Z burtu.

Tituliem bagātā tenisista tēvs skaļi saucis: "Lai dzīvo krievi!"

Serbijas tenisa zvaigznes Novaka Džokoviča tēvs Srdjans Džokovičs
Serbijas tenisa zvaigznes Novaka Džokoviča tēvs Srdjans Džokovičs Foto: Reuters/ScanPix

Melburnas policija trešdien aizturējusi cilvēku, kurš tribīnēs atradās ar milzīgu Z burtu uz T krekla.

"Tennis Australia" jau turnīra pirmajās dienās aizliedza Krievijas un Baltkrievijas karogu demonstrēšanu. Četri cilvēki par šiem pārkāpumiem tika aizturēti, jo draudējuši apsargiem.

Novaks Džokovičs pērn nesaņēma atļauju piedalīties "Australian Open", jo viņš nevēlas vakcinēties pret Covid-19.

35 gadus vecais tenisists arī publiski aicinājis atļaut Krievijas un Baltkrievijas tenisistiem šogad piedalīties Vimbldonas čempionātā. Lielbritānijas valdība pērn aizliedza agresoru valstu pārstāvjiem piedalīties prestižajā turnīrā Londonā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu