Ārzemju mediji pretrunīgi spekulē par Mesi nākotni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola zvaigzne Lionels Mesi
Futbola zvaigzne Lionels Mesi Foto: Reuters/Scanpix

Ārzemju mediji jau ilgāku laiku spekulē, kur nākamajā sezonā spēlēs izcilais Argentīnas futbolists Lionels Mesi. Plašsaziņas līdzekļos izplatītā informācija ir pretrunīga.

35 gadus vecā futbolista līgums ar Francijas klubu Parīzes "Saint-Germain" (PSG) ir spēkā līdz šīs sezonas beigām, tāpēc viņa nākotne šobrīd ir neskaidra.

Spānijas laikraksts "Sport" ziņo, ka PSG ir izdevies vienoties par līguma pagarināšanu uz divām sezonām un spēlētājam tiks palielināta alga.

Savukārt cita Spānijas avīze "Marca" vēsta, ka Mesi nevēlas pagarināt savu līgumu ar PSG un pat negaidīti varētu atgriezties Barselonas komandā.

PSG kluba vadība bijusi pārliecināta, ka Mesi pagarinās līgumu pirms Pasaules kausa izcīņas, taču Argentīnas izlases triumfs esot pamudinājis futbolistu mainīt lēmumu.

"Pēc uzvaras Pasaules kausā un izcīnītajiem tituliem Francijā, pat vēl viena uzvara Čempionu līgā viņu pietiekami nemotivētu," vēsta "Marca".

Mesi lielāko karjeras daļu pavadījis "Barcelona" komandā, kurā viņš varētu atgriezties, lai noslēgtu profesionāla futbolista gaitas.

Lai atgrieztos "Barcelona" komandā, Mesi būtu jāpiekrīt lielam algas samazinājumam, pielāgojoties Spānijas komandas pašreizējām finansiālajām iespējām.

Interesi par Mesi izrādot arī Maiami "Inter" (ASV), Rosario "Newell's Old Boys" (Argentīna) un Rijādas "Al-Hilal" (Saūda Arābija).

Mesi PSG pārstāv kopš 2021. gada augusta. Visos turnīros PSG rindās viņš šosezon aizvadījis 21 spēli, guvis 13 vārtus un veicis 14 rezultatīvas piespēles.

TVNET jau vēstīja, ka Itālijas futbola žurnālists Fabricio Romano, kuram "Twitter" mikroblogošanas vietnē ir vairāk nekā 13 miljoni sekotāju, no saviem informācijas avotiem uzzinājis, ka Mesi neesot saņēmis piedāvājumu no "Al-Hilal".

Tā vietā Mesi gatavojas sēsties pie sarunu galda ar PSG kluba vadību, lai apspriestu līguma pagarināšanu. Patlaban argentīnietim ar PSG ir spēkā kontrakts līdz 30. jūnijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu