Rastorgujevs Eiropas biatlona čempionātā iedzīšanā ieņem ceturto vietu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Rastorgujevs
Andrejs Rastorgujevs Foto: Ieva Lūka/LETA

Andrejs Rastorgujevs sestdien Lencerheidē izcīnīja ceturto vietu Eiropas atklātā čempionāta biatlonā 12,5 kilometru iedzīšanā, bet Renārs Birkentāls ierindojās 49.vietā.

Rastorgujevs pa kļūdai pieļāva trijās pēdējās šaušanās, finišēdams minūti un 23,8 sekundes aiz uzvarētāja norvēģa Vēbjērna Sēruma, kurš šaušanā kļūdījās divreiz.

Visu goda pjedestālu aizņēma norvēģi, otrajā vietā ierindojoties Ērlennam Bjentegoram, kurš sašāva 18 no 20 mērķiem un uzvarētājam zaudēja 28,1 sekundi, bet trešajā vietā - Endrem Stremsheimsm, kurš ar trim kļūdām šaušanā spēja goda pjedestālu sasniegt pēc 20.vietas sprintā. Viņš no čempiona atpalika minūti un 3,7 sekundes.

Piektais finišēja Vācijas biatlonists Filips Navrats, bet sestais - Moldovas sportists Pavels Magazejevs.

Birkentāls ar septiņām kļūdām šaušanā uzvarētājam zaudēja sešas minūtes un 27,7 sekundes.

Jau ziņots, ka trešdien Mise 20 kilometru individuālajā distancē apsteidza Rastorgujevu, ieņemot attiecīgi 32. un 33.vietu, kamēr Aleksandrs Patrijuks un Gints Lūsis ierindojās attiecīgi 83. un 96.pozīcijā.

Piektdien sprintā Rastorgujevs izcīnīja ceturto vietu arī desmit kilometru sprintā, Birkentāls ierindojās 41.vietā, Edgars Mise ieņēma 62.vietu, Patrijuks - 80.vietu un Lūsis - 102.vietu.

Sestdien iedzīšanā sievietēm Baiba Bendika izcīnīja 27.vietu, bet Sandra Buliņa ierindojās 49.vietā.

Svētdien notiks sacensības jauktajās stafetēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu