"Hotspur" iegūst Porro; Mančestras "United" pastiprinās ar Zabiceru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Austrijas futbolists Marsels Zabicers
Austrijas futbolists Marsels Zabicers Foto: dpa/scanpix

Ziemas transfēru pēdējā dienā Anglijas premjerlīgas klubs Totenhemas "Hotspur" papildinājis sastāvu ar spāņu aizsargu Pedro Porro, kamēr Mančestras "United" īrē pievienojies austriešu pussargs Marsels Zabicers, ziņo komandas.

23 gadus vecais Porro "Hotspur" pievienojies no portugāļu kluba Lisabonas "Sporting". Tiek ziņots, ka līdz sezonas beigām londonieši viņu īrēs, bet pēc sezonas "Hotspur" būs viņš jāizpērk par 45 miljoniem eiro.

Porro 2019.gadā no "Girona" par nepilniem 15 miljoniem eiro pievienojās citam angļu klubam Mančestras "City", tomēr premjerlīgā viņš nevienu spēli neaizvadīja un tika izīrēts spāņu vienībai Valjadolidas "Real", kā arī "Sporting", kurai pilnvērtīgi pievienojās pirms šīs sezonas par 8,5 miljoniem eiro.

Portugāles čempionātā Porro šosezon laukumā devās 14 spēlēs un guva divus vārtus, bet visos turnīros kopā viņam šosezon 26 mači un trīs precīzi sitieni.

Spānijas izlasē labās malas aizsargs aizvadījis vienu spēli.

"Hotspur" arī ziņo, ka komandu atstājis aizsargs Mets Dohertijs.

31 gadu vecais Īrijas izlases spēlētājs papildinājis Spānijas kluba Madrides "Atletico" rindas, apstiprināja "La Liga" komanda.

Tikmēr Mančestras "United" līdz sezonas beigām no Vācijas čempionvienības Minhenes "Bayern" īrēs austrieti Zabiceru, kurš papildinājis komandas rindas pēc tam, kad nopietnā potītes savainojumā iedzīvojās dāņu pussargs Kristians Ēriksens, kurš nevarēs spēlēt līdz maija sākumam.

28 gadus vecais Zabicers karjeru uzsāka Mēdlingas klubā "Admira Wacker", bet 2013.gadā pievienojās Vīnes "Rapid". Nākamajā gadā austrietis papildināja "Leipzig" komandu Vācijas bundeslīgā, bet 2021.gadā par 16 miljoniem eiro pārcēlās uz čempionvienību "Bayern".

Šosezon bundeslīgā Zabicers aizvadīja 15 spēles un guva vienus vārtus.

Austrijas izlases rindās pussargs karjeras laikā 68 spēlēs izcēlies ar 12 vārtu guvumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu