Samoilovam/Šmēdiņam un Pļaviņam/Samoilovam mainīgas sekmes Dohā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Šmēdiņš
Jānis Šmēdiņš Foto: FIVB

Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/Mihails Samoilovs otrdien Dohā sezonu pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Elites 16" sērijas turnīrā uzsāka ar zaudējumu kvalifikācijas pirmajā kārtā, bet uzvaru svinēja otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš.

Pļaviņš/Samoilovs, kuri kvalifikācijā izsēti ar 13.numuru, ar 13:21, 19:21 piekāpās ar ceturto numuru izsētajiem spāņiem Adrianam Gaviram un Pavlo Erreram.

Par dalību turnīrā Latvijas duets nopelnīja 340 pasaules ranga punktus un finišēja dalītā 21.vietā.

Otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, kuri izsēti ar sesto numuru, BPT sezonu uzsāka ar 21:14, 18:21, 15:12 uzvaru pār amerikāņiem Timotiju Brūsteru un Kailu Frendu, kuri sacensībās izsēti ar 11.numuru.

Otrdien, plkst.18, par vietu pamatturnīrā Latvijas pāris tiksies ar austrāliešiem Kristoferu Makjū un Polu Barnetu, kuri kvalifikācijā ieguvuši trešo numuru un pirmajā kārtā ar 21:14, 21:18 pieveica Ungārijas pludmales volejbolistus Artūru Hajosu un Benci Atilu Štreli (14.).

Lai iekļūtu pamatsacensībās, nepieciešams pārvarēt divas spēļu kārtas.

Dalību pamatsacensībās sieviešu konkurencē nodrošinājušas Eiropas čempiones Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Samoilova.

Viņas turpat Dohā tikai iepriekšējā nedēļā pabeidza iepriekšējās sezonas sacensības, paliekot viena punkta attālumā no iekļūšanas BPT finālturnīra ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu