Video ⟩ Girgensona "Sabres" piekāpjas NHL vicelīderei

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AP/Scanpix

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā trešdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība, kas savā laukumā ar 1:5 (1:3, 0:0, 0:2) piekāpās Karolīnas "Hurricanes" komandai.

Girgensons laukumā pavadīja 12 minūtes un 34 sekundes, no kurām 39 sekundes mazākumā. Latviešu uzbrucējs izpildīja trīs metienus pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu, pielietoja vienu spēka paņēmienu, zaudēja abos iemetienos un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šosezon Girgensons 48 mačos guvis piecus vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -2.

Vienīgos vārtus mājinieku labā guva Alekss Taks, kamēr viesu rindās jau sesto maču pēc kārtas vārtus guva Sebastjans Aho, kā arī precīzi bija Stefans Nēsens, Brents Bērnss, Dereks Stepans un Džordans Martinuks.

Otrajā periodā ķermeņa augšdaļas traumu guva "Sabres" līderis Teidžs Tompsons, kurš uz trešo periodu vairs laukumā neatgriezās.

"Hurricanes" šī bija septītā uzvara pēc kārtas un vienība ar 76 punktiem 51 spēlē ieņem otro vietu Austrumu konferencē un visā līgā, kamēr "Sabres" piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas un ar 56 punktiem 50 mačos joprojām ir devītajā pozīcijā Austrumos.

Nākamo maču "Sabres" aizvadīs jau pēc NHL Visu zvaigžņu spēles 11.februārī, kad savā laukumā uzņems Kalgarī "Flames" hokejistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu