Porziņģis par žilbinošo sniegumu: Jutu, ka šodien varu trāpīt

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pēc trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā gūtajiem 36 punktiem atzina, ka pārtraukumā sajutis, ka mača turpinājumā būs rezultatīvs.

"Wizards" mājās spēlē ar 118:104 (32:31, 29:30, 27:15, 30:28) pieveica Šarlotas "Hornets", pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

Trešajā ceturtdaļā Porziņģis guva 18 punktus, kas ir viņa NBA karjeras rezultativitātes rekords vienā ceturtdaļā, tostarp realizēja četrus trīspunktu metienus, bet mača gaitā astoņi realizēti tālmetieni ir atkārtots labākais rādītājs.

"Pirms pārtraukuma realizēju tālmetienu un sapratu, ka varu šodien iemest," pēc spēles sacīja Porziņģis. "Noskaņojos, ka realizēšu šos metienus. Turklāt pretinieki dažkārt ļauj izpildīt tālmetienus."

"Pirms spēles ar treneriem bija saruna," atklāja liepājnieks. "Daudz kas ir mūsu galvās. Vienkārši zināju, ka šodien ir jāapdraud pretinieku grozs."

Porziņģis bija rezultatīvākais mājinieku rindās, kamēr 20+13 sakrāja Dani Avdija, bet Bredlijs Bīls pievienoja 17 punktus. Tikmēr viesu sastāvā 20 punktus guva Pols Džemeins Vašingtons, bet 19 - Terijs Rozjērs.

"Avdija aizvadīja lielisku spēli," par savu partneri izteicās Porziņģis. "Viņš bija visur - 20 punkti, 13 atlēkušās bumbas. Liels prieks par viņa spēli. Šķiet, ka šosezon viņš ir sapratis, kādos aspektos viņš ir labs un lietderīgs."

Vašingtonas vienība ar bilanci 25-29 Austrumu konferencē pakāpās uz desmito pozīciju, kamēr "Hornets" ar 15 uzvarām un 41 zaudējumu ieņem 14.vietu 15.komandu vidū.

"Ir patīkami, ka pirms nākamās spēles pēc uzvaras ir viena brīva diena vairāk," norādīja Porziņģis. "Šī bija laba uzvara, kas mums bija ļoti nepieciešama."

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Indiānas "Pacers" basketbolistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu