Likteņa ironija "Lakers" klubā: par spēlētāja komandas biedru kļūst viņa mammas bijušais mīlnieks (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Larsa Pipena un Maliks Bīzlijs.
Larsa Pipena un Maliks Bīzlijs. Foto: https://twitter.com/NBAMemes

Savdabīga situācija pēc nesenā maiņas darījuma izveidojusies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Losandželosas "Lakers", jo par Skotija Pipena juniora komandas biedru kļuvis viņa mammas bijušais mīlnieks.

NBA trešdien notika vērienīgs trīs komandu maiņas darījums, kura rezultātā līgas rekordists "triple-double" rādītājā Rasels Vestbruks no "Lakers" pārcēlās uz Jūtas "Jazz" komandu. Kopumā darījumā iesaistītas "Lakers", "Jazz" un Minesotas "Timberwolves" vienības un astoņi spēlētāji.

"Jazz" no "Lakers" ieguva Vestbruku, Huanu Toskano-Andersonu un Demjenu Džounsu, kā arī 2027. gada drafta pirmās kārtas izvēli.

"Lakers" rindas papildināja ar Diandželo Raselu, Bīzliju un Džaredu Vanderbiltu, savukārt Minesotas komanda ieguva Maiku Konliju un Nikeilu Aleksandru-Vokeru, 2024. gada drafta otrās kārtas maiņas tiesības, kā arī 2025.un 2026. gada drafta otrās kārtas izvēli.

"Lakers" komandai ir spēkā divvirzienu līgums ar Skotiju Pipenu junioru, kurš ir NBA leģendas Skotija Pipena seniora dēls. Ironiski, ka Losandželosas kluba jaunpienācējs Bīzlijs vēl nesen bija attiecībās ar Pipena juniora mammu Larsu.

Pirmie foto, kuros Bīzlijs un Larsa Pipena tika fiksēti kā pāris, publiski parādījās 2020. gada decembrī. Pipena šīs mīlas afēru sāka kā brīva sieviete, bet Bīzlijs bija precējies.

Joprojām nerimst baumas, ka Pipena bijusī sieva šobrīd ir romantiskās attiecībās ar Maikla Džordana dēlu Markusu. Džordans un Pipens bija Čikāgas "Bulls" zelta ēras stūrakmeņi deviņdesmitajos gados.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu