Brauns, iespējams, nevarēs piedalīties NBA Visu zvaigžņu spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA spēlētājs Džeilens Brauns
NBA spēlētājs Džeilens Brauns Foto: AFP/Scanpix

Džeilena Brauna pārstāvētā vienība Bostonas "Celtics" ceturtdien apstiprināja, ka spēlētājs iedzīvojies lauztā sejas kaulā, kas apdraud viņa dalību Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēlē.

Brauns tika pie savainojuma trešdien "Celtics" mājas spēlē pret Filadelfijas "76ers", kad cīņā par atlēkušo bumbu uzbrukumā viņa komandas biedrs Džeisons Teitams Braunam neveiksmīgi ar elkoni iesita pa seju.

Pēc sadursmes Brauns nekavējoties pameta laukumu un mačā vairs neiesaistījās. Šobrīd ir skaidrs, ka zināmu laiku viņam vajadzēs izlaist, lai sadziedētu savainojumu, tāpēc pastāv iespēja, ka viņam ies secen arī Visu zvaigžņu spēle.

"Celtics" paziņoja, ka Braunam nāksies izlaist vismaz nākamos četrus Bostonas komandas mačus līdz Visu zvaigžņu spēlei, kas 19.februārī norisināsies Soltleiksitijā. Viņš dalībai Visu zvaigžņu spēlei nebija iebalsots sākumsastāvos, taču tika izraudzīts būt starp rezervistiem.

26 gadus vecais basketbolists šosezon 48 mačos caurmērā guvis 26,5 punktus un izcīnījis septiņas atlēkušās bumbas, aizvadot savu rezultatīvāko sezonu NBA karjerā līdz šim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu