Ostapenko WTA rangā zaudē divas vietas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko
Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko Foto: EPA/Scanpix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā zaudējusi divas pozīcijas un šonedēļ ieņem 14.vietu.

Tikmēr savu personīgo rekordu sasniegusi Darja Semeņistaja, kura pēc triumfa pagājušās nedēļas Mehiko W-40 turnīrā veikusi 45 vietu kāpumu un tagad ieņem 211.pozīciju.

Savukārt Daniela Vismane zaudējusi trīs vietas un šonedēļ ir 289.vietā, divu vietu kritumu piedzīvojusi Diāna Marcinkēviča (386.), bet 18 vietas zemāk ir Kamila Bartone (649.) noslīdējušas par piecām pozīcijām zemāk (384.). Anna Ozerova (971.) atguvusi trīs vietas, bet Margarita Ignatjeva saglabājusi 1293.pozīciju.

Ranga galvgalī izmaiņu nav un līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka. Trešā ir tunisiete Onsa Žabēra, tālāk seko ASV tenisiste Džesika Pegula un Francijas sportiste Karolīne Garsija. Sestā ir Koko Gofa no ASV, septīto pozīciju ieņem grieķiete Marija Sakari, astotā ir neitrālā tenisiste Darja Kasatkina, devītā - šveiciete Belinda Benčiča, bet labāko desmitnieku noslēdz Jeļena Ribakina no Kazahstānas.

Dubultspēlēs Ostapenko saglabā 11.vietu, kamēr Vismane ir par divām vietām augstāk nekā iepriekš (242.). Savas pozīcijas saglabāja Marcinkēviča (249.) un Semeņistaja (270.), bet Bartone noslīdējusi par sešām vietām (516.). Tikmēr Patrīcija Špaka un Elza Tomase atguvušas četras pozīcijas (abām dalīta 900.), Denīza Marcinkēviča pakāpusies par sešām vietām (937.), Līga Dekmeijere - par četrām (1201.), Ignatjeva - par trim (1219.), bet Ozerova - par vienu (1366.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu