Noskaties: ar ko nodarbotos Šmits, ja viņš nebūtu basketbolists?

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Lietuvas slavenā basketbola kluba Kauņas "Žalgiris" preses dienests sagatavojis nelielu, taču uzjautrinošu video, kurā tiek intervēts Latvijas basketbolists Rolands Šmits. Viņš minūtes laikā atbildēja uz vairākiem jautājumiem, atklājot šo to interesantu.

Ja nebūtu profesionāls basketbolists, Šmits varbūt būtu pievērsies boksam. Viņš arī atklāja, ka gribētu ieturēt maltīti kopā ar Lielbritānijas boksa zvaigzni Taisonu Fjūriju.

Šmits visbiežāk sakot vārdu "paldies", bet basketbola treniņos viņam visvairāk nepatīk spēle viens pret vienu. Lielākais loms makšķerēšanā esot aptuveni četrus kilogramus smaga līdaka.

27 gadus vecais Šmits ir viens no "Žalgira" šīs sezonas līderiem. ULEB Eirolīgā viņš 24 mačos vidēji guvis 10,1 punktu un izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas. Latvietis ir komandas trešais rezultatīvākais spēlētājs un līderis cīņā pie groziem.

"Žalgiris" ar 13 uzvarām un 11 zaudējumiem patlaban ieņem devīto vietu Eirolīgas turnīra tabulā 18 klubu konkurencē, turpinot sīvo cīņu par iekļūšanu Top 8 jeb ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu