Pasaulē dārgākais futbolists Neimars apstiprina konfliktu PSG komandā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars
Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars Foto: AFP/Scanpix

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars apstiprinājis medijos izskanējušo informāciju, ka viņam bijis strīds ar komandas biedriem un Francijas kluba Parīzes "Saint-Germain" (PSG) sporta direktoru Luisu Kamposu, vēsta ESPN.

PSG sestdien piedzīvoja šosezon trešo zaudējumu 23 spēlēs Francijas čempionātā ("Ligue 1"). Turnīra līdervienība ar rezultātu 1:3 (1:3) piekāpās kopvērtējuma trešās vietas īpašniecei "Monaco".

Francijas čempioni cieta otro zaudējumu pēc kārtas. 8. februārī PSG zaudēja Francijas kausa astotdaļfinālā, piekāpjoties Marseļas "Olympique" komandai ar rezultātu 1:2 (1:1).

Ārzemju mediji vēsta, ka Neimars pēc sestdien piedzīvotā zaudējuma ģērbtuvē izgāza dusmas uz komandas biedriem un kluba direktoru. Brazīlijas futbolists paudis sarūgtinājumu, ka informācija nonākusi mediju rīcībā.

"Tas notika, bija nelielas domstarpības. Tā ir daļa no futbola. Šādas lietas notiek katru dienu, bet es viņus visus mīlu," notikušo komentēja Neimars, piedaloties preses konferencē pirms UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla.

"Tas ir tāpat kā ar manu draudzeni. Futbols nav tikai mīlestība un draudzība. Šeit ir cieņa, taču dažreiz ir vajadzīgas arī domstarpības un diskusijas, kas nāk par labu izaugsmei," uzskata futbolists.

"Mēs neesam pieraduši zaudēt. Kad zaudē spēles, protams, rodas satraukums. Taču tā ir daļa no izaugsmes."

Neimars arī pauda sarūgtinājumu, ka medijos regulāri parādās baumas, kas saistītas ar viņu pašu un kopumā PSG komandu.

"Šī man ir sestā sezona PSG komandā, un tas nav viegli. Kopš manas ierašanās baumas parādās sezonas svarīgākajos brīžos," teica futbolists.

"Atklāti sakot, es nezinu, ko darīt. Es par to neesmu atbildīgs. Tas traucē treneri un komandas biedrus. Nedrīkst viss, kas notiek mūsu ģērbtuvē, nonākt presē."

Francijas medijos izskanējušas baumas, ka PSG vēlas šovasar pārdot 31 gadu veco Neimaru, kuru klubs 2017. gadā iegādājās par rekordlielu summu 222 miljoniem eiro.

PSG otrdien plkst. 22.00 savā laukumā uzņems Vācijas flagmani Minhenes "Bayern", kas būs pirmais no diviem astotdaļfināla dueļiem UEFA Čempionu līgā.

Neimars šosezon visos turnīros kopumā PSG sastāvā 27 spēlēs guvis 17 vārtus un veicis 16 rezultatīvas piespēles. Viņš ir komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Otrs rezultatīvākais ir francūzis Kilians Mbapē, kura kontā ir 31 punkts (25 vārti, 6 piespēles), bet argentīnietis Lionels Mesi sakrājis 15+14.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu