ATP ranga otrā rakete Alkarass kortā atgriežas ar uzvaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Karloss Alkarass
Karloss Alkarass Foto: AP/Scanpix

Pēc divu mēnešu pārtraukuma ceturtdien ar uzvaru kortā atgriezās ATP otrā rakete spānis Karloss Alkarass, kurš tika pie uzvaras Buenosairesas "ATP 250" tenisa turnīra otrajā kārtā.

Pasaules ranga vicelīderis, kurš savainojuma dēļ nebija spēlējis kopš decembra un bija spiests izlaist arī sezonas pirmo "Grand Slam" turnīru - Austrālijas atklāto čempionātu -, ceturtdien Buenosairesas turnīra otrajā kārtā ar 6-2, 4-6, 6-2 pārspēja serbu Lāslo Ģēri (ATP 57.).

"Ir lieliski atkal uzvarēt," pēc mača teica 19 gadus vecais Spānijas tenisists. "Ilgi biju bez sacensībām, nācās veseļoties. Esmu priecīgs, ka beidzot izdevies izcīnīt gada pirmo uzvaru."

Ceturtdaļfinālā turnīra galvenais favorīts tiksies ar citu horvātu Dušanu Lajoviču (ATP 90.). Sacensību pirmo kārtu pārvarēja arī ar otro numuru izsētais anglis Kamerons Norijs (ATP 12.), kurš grūtā mačā ar 4-6, 7-5, 7-6 (8:6) pieveica "wild card" saņēmušo mājinieku Fakundo Diasu Akostu (ATP 191.).

Tikmēr zaudējumu Delrejbīčas "ATP 250" otrajā kārtā piedzīvoja turnīra trešā rakete Deniss Šapovalovs (ATP 27.) no Kanādas, kurš ar 5-7, 6-3, 3-6 atzina amerikāņa Maikla Mo (ATP 87.) pārākumu.

Turnīra ceturtais numurs serbs Miomirs Kecmanovičs (ATP 33.) ar 6-3, 7-5 pirmajā kārtā apspēlēja portugāli Nunu Borgesu (ATP 104.), bet ar piekto numuru izsētais japānis Jošihito Nišioka (ATP 34.) ar 3-6, 6-3, 2-6 piekāpās Makenzijas Makdonaldam (ATP 56.) no ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu