Divās dienās saziedo nepieciešamo summu bijušā futbolista Ginta Freimaņa ārstēšanai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas futbolists Gints Freimanis
Latvijas futbolists Gints Freimanis Foto: Latvijas Futbola federācija (LFF)

Latvijas futbola izlases bijušais aizsargs Gints Freimanis sirgst ar ādas vēzi. Divu dienu laikā portālā "Ziedot.lv" ziedošanas kampaņā savākta medikamentiem nepieciešamā summa vairāk nekā 55 tūkstošu eiro apmērā.

Ārstēšanai nepieciešamā summa ir 55 363,68 eiro. Ceturtdien, 16. februārī, neilgi pirms plkst. 17.00 pēcpusdienā saziedoti 55 374 eiro, liecina portālā "Ziedot.lv" norādītā informācija.

"Sveiki, draugi! 2021. gada oktobrī man atklāja ādas vēzi - melanomu 4. stadijā, kā rezultātā tika veikta operācija abos cirkšņos, jo bija metastāzes. Metastāzes bija sākušās arī plaušās, aknās un nierē. Iekšējos orgānos izdevās apstādināt un samazināt melanomas attīstību. Diemžēl, veicot kārtējās pārbaudes šā gada 17. janvārī, atklāja metastāzes galvā. Nepieciešama jūsu palīdzība, lai turpinātu ārstēties. Lai Dievs ir žēlīgs!"

Ārstu konsīlijs ir nozīmējis ārstēšanu ar "Yervoy", kas nav valsts apmaksāts medikaments. Pirmo kursu 13 840,92 eiro apmērā apmaksāja Ziedot.lv. Vēl būs nepieciešamas trīs devas ik pēc trīs nedēļām, atkarībā no flakonu skaita cena var svārstīties no 13840,92 līdz 17 301,15 eiro. Tādējādi kopā vēl nepieciešami līdz pat 55 363,68 eiro.

"Gints Freimanis vienmēr bijis, ir un būs cīnītājs, bet pat visstiprākajiem un uzticamākajiem komandas biedriem reizēm nepieciešama palīdzība no malas. Aicinām ziedot Ginta atlabšanai," vēsta Latvijas Futbola federācija.

Patlaban 37 gadus vecais Freimanis karjeras laikā Latvijas izlasē aizvadīja 13 spēles un guva vienus vārtus.

Freimanis karjerā pārstāvēja Latvijas, Īrijas un Vācijas klubus. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu