Treneris Beresņevs par notiekošo Rīgas "Dinamo": Jau pirms sezonas mums bija vairākas problēmas...

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Facebook/ Latvijas Hokeja federācija

Rīgas "Dinamo" komandā jau pirms "Optibet" hokeja līgas (OHL) regulārās sezonas sākuma bija vairākas problēmas, sarunā ar mediju "hokejazinas.com" norādīja vienības galvenais treneris Leonīds Beresņevs.

"Dinamo" komandu pēdējo mēnešu laikā atstājuši virkne vadošo spēlētāju, bet viņu vietā nākuši gan ļoti jauni un nepieredzējuši, gan visu šo sezonu bez darba līdz šim bijušie.

Sezonas vidū komandu atstāja arī galvenais treneris Beresņevs, bet tagad viņš atkal atgriezies pie vienības stūres.

"Kur es biju palicis sezonas laikā? Es paņēmu atvaļinājumu, uzkrāju spēkus un tagad esmu atgriezies. Iespējams, kāds kaut kur un kaut ko nesaprata, bet mēs izrunājāmies un tikām skaidrībā," sarunā ar "hokejazinas.com" sacīja Beresņevs.

"Puiši ir labā fiziskajā kondīcijā, un, ja mēs būtu tikuši galā ar finansiālajām problēmām, uzskatu, ka viss būtu kārtībā. Man patīk strādāt ar šiem puišiem, viņi trenējas ar lielu azartu. Mans mērķis vienmēr ir bijis izcīnīt čempiontitulu. Protams, OHL ir komandas, kurām ir spēcīgāks sastāvs un mazāk problēmu, taču mēs turpināsim strādāt. Varbūt mums paveiksies un izdosies kaut ko sasniegt."

Lūgts skaidrot vadošo hokejistu aizplūšanu no komandas, treneris pauda viedokli, ka viss sakņojies jau pirmssezonā. Jau tad "Dinamo" bijis daudz problēmu.

"Tā bija, ka komandu atstāja vairāki hokejisti. Acīmredzot kādam nepatika esošie apstākļi, bet kādam bija citi iemesli aiziešanai. Jau pirms sezonas mums bija vairākas problēmas. Tomēr jāatzīst, ka laika gaitā mēs tās atrisinājām. Iespējams, ka kādam neizturēja nervi un beidzās pacietība. Nekas traks nav noticis. Taisnība, ka pazaudējām spēlētājus, taču viņu vietā pieteicām citus. Tāda ir dzīve," skaidroja Beresņevs.

Rīgas "Dinamo" šobrīd ar 41 punktu 29 OHL spēlēs ieņem trešo vietu deviņu komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu