Bļugera "Penguins" nenosargā pārsvaru un zaudē "Islanders" (652)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā nenosargāja divu vārtu pārsvaru un piedzīvoja neveiksmi.

"Penguins" izbraukumā ar rezultātu 4:5 (1:1, 3:2, 0:2) piekāpās Ņujorkas "Islanders", pretiniekiem gūstot panākumu pēc trīs zaudējumu sērijas.

Bļugers uz ledus bija 13 minūtes un 29 sekundes, no kurām minūti un 42 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucējs pa pretinieku vārtiem izpildīja četrus metienus, bloķēja vienu pretinieku mesto ripu, uzvarēja piecos no deviņiem iemetieniem un noslēdza maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Pēc spēlētām 12 minūtēm Pitsburgas vienību vadībā izvirzīja Sidnijs Krosbijs, taču pēc mazāk nekā divām minūtēm rezultātu izlīdzināja Anderss Lī.

Otrā perioda ievadā rezultāts tapa 3:2 par labu "Penguins" pēc Rikarda Rakela un Džeisona Zakera precīzajiem metieniem. "Islanders" deficītu līdz vieniem vārtiem samazināja Broka Nelsona gūtie vārti, bet Rakels atbildēja ar to pašu, raidot vēl vienu ripu mājinieku vārtos. 28 sekundes līdz trešdaļas beigām 3:4 panāca Lī, tiekot pie otrā vārtu guvuma šajā mačā.

Izšķirošajā trešdaļā "Penguins" vārtsargu pārspēja Nelsons un Zeks Parizē, nodrošinot laukuma saimnieku uzvaru.

"Penguins" vārtus sargāja Keisijs Desmits, kurš tika galā ar 23 pretinieku metieniem, kamēr otrā laukuma galā Iļja Sorokins atvairīja 40 ripas.

Pitsburgas vienība ar 63 punktiem 54 aizvadītās spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā ieņem septīto vietu, bet "Islanders" ar tādu pašu punktu skaitu 58 mačos atrodas par vienu pozīciju zemāk.

Bļugera pārstāvētā komanda nākamo maču aizvadīs sestdien, savā laukumā uzņemot Ņūdžersijas "Devils".

Komentāri (652)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu