Video ⟩ Balceram 1+1 uzvarētā AHL spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien Amerikas Hokeja līgā (AHL) atzīmējās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, pieliekot roku Sirakjūsas "Crunch" komandas uzvarā.

"Crunch" viesos ar rezultātu 8:5 (2:1, 2:2, 4:2) uzvarēja Jūtikas "Comets".

Balcers asistēja komandas pirmajos vārtos un pats ripu tīklā raidīja trešā perioda 12.minūtē, kad vairākuma izspēlē panāca 7:4. Latviešu uzbrucējs šajā spēlē četrreiz meta pa vārtiem un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1, abos gūtajos punktos laukumā atrodoties vairākumā.

Šajā sezonā Balcers 12 AHL mačos guvis divus vārtus, atdevis piecas rezultatīvas piespēles un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -3.

Tāpat uzvaru sestdien svinēja aizsargs Kristiāna Rubīna pārstāvētā Belevilas "Senators", kas mājās ar 5:4 (1:3, 2:1, 1:0, 1:0) papildlaikā guva virsroku pār Lavālas "Rocket".

Rubīns šajā mačā vienreiz meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta, bet sezonā kopumā latvietim 37 cīņās ir divi vārti, četras rezultatīvas piespēles un negatīva lietderība -1.

Zaudējumu turpretī piedzīvoja uzbrucēja Raivja Ansona pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kas viesos ar 3:4 (0:0, 2:0, 1:3, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Leiveli "Phantoms" vienībai.

Ansons divreiz meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Sezonā viņš 34 mačos iekrājis vienus gūtus vārtus, divas rezultatīvas piespēles un negatīvu lietderības koeficientu -11.

Visas trīs latviešu pārstāvētās komandas cīnās Austrumu konferencē, kur "Crunch" ar 51 punktu 47 spēlēs ir astotā, "Penguins" ar 49 punktiem 48 cīņās - 13., bet "Senators" ar 45 punktiem 49 mačos pēdējā, 15. vietā.

Šajā sezonā visas komandas AHL regulārajā čempionātā aizvada 72 mačus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu