Alkarass izcīna pirmo titulu kopš triumfa "US Open"

CopyDraugiem X Whatsapp
Karloss Alkarass
Karloss Alkarass Foto: EPA/Scanpix

Savu pirmo ATP titulu kopš pagājušā gada ASV atklātā čempionāta svētdien izcīnīja pasaules otrā rakete tenisā spānis Karloss Alkarass, kurš palika nepārspēts Argentīnas atklātajā čempionātā, kas ir ATP 250 raudzes turnīrs.

Finālā galvenais favorīts ar 6-3, 7-5 pārspēja Džeimsu Noriju (ATP 12.) no Lielbritānijas.

"Jutos ļoti komfortabli," pēc mača sacīja Alkarass. "Šis ir līmenis, kādā man jāspēlē fināli. Brīdis ir īpašs, jo pēdējie četri mēneši man bija mokoši."

Alkarass labās kājas savainojuma dēļ bija spiests izlaist sezonas pirmo "Grand Slam" turnīru - Austrālijas atklāto čempionātu. Tajā triumfēja serbs Novaks Džokovičs, atgūstot ATP ranga līderpozīciju un nobīdot Alkarasu uz otro vietu.

Norijs šogad zaudēja jau otro finālmaču, janvārī Oklendas "ATP 250" turnīra izšķirošajā mačā piekāpjoties franču veterānam Rišāram Gaskē.

Gan Alkaras, gan Norijs pēc sacensībām Argentīnā dosies uz Brazīliju, kur piedalīsies Riodežaneiro "ATP 500" turnīrā. kurā būs izsēti attiecīgi ar pirmo un otro numuru.

Alkarasa pretinieks pirmajā kārtā būs mājinieks Mateuss Alviss, bet Norijs tiksies ar argentīnieti Huanu Manuelu Serundolo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu